Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Σας ενημερώνουμε ότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων για εγγραφή στα Νηπιαγωγεία ΠΑΣΥΔΥ παρατείνεται μέχρι και την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023.

 

Οι αιτήσεις εγγραφής υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας στη διεύθυνση: https://kdpasydy.azurewebsites.net/

 

Οι αιτήσεις πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένες με τα απαραίτητα πιστοποιητικά (τελευταία κατάσταση μισθοδοσίας του μέλους της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. και πιστοποιητικό γέννησης παιδιού). Η υποβολή αίτησης θα πρέπει να γίνει μόνο στο νηπιαγωγείο της πρώτης σας επιλογής.

 

Εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε το νηπιαγωγείο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με τη διεύθυνση του νηπιαγωγείου για διευθέτηση συνάντησης (μόνο με ραντεβού).

 

Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 θα ενημερωθείτε μέσω email από τη διεύθυνση του νηπιαγωγείου κατά πόσον έχετε εξασφαλίσει θέση. Εάν δεν λάβετε email μέχρι την πιο πάνω ημερομηνία, επικοινωνήστε τηλεφωνικώς με το νηπιαγωγείο.

 

Για την επαρχία Λευκωσίας στην περίπτωση που δεν εξασφαλίσετε θέση στο νηπιαγωγείο που σας ενδιαφέρει, θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση από τη διεύθυνση του νηπιαγωγείου για πιθανή εξασφάλιση θέσης σε άλλο νηπιαγωγείο, σύμφωνα με την εναλλακτική επιλογή που δηλώσατε στην αίτηση εγγραφής.

 

Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.jccsmart.com (Οργανισμός: ΠΑΣΥΔΥ και αναλόγως επιλέγεται το Νηπιαγωγείο για το οποίο θα κάνετε την πληρωμή) και εναλλακτικά, με κατάθεση στην Ελληνική Τράπεζα στον ανάλογο αριθμό λογαριασμού δηλώνοντας απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του παιδιού στην απόδειξη.

 

Στην περίπτωση που εξασφαλίσετε θέση, θα πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού των €100 ως προκαταβολή για την κάθε εγγραφή, όχι αργότερα από τις 31/03/2023. Η κατάθεση του ποσού της προκαταβολής θα αποτελεί και ένδειξη αποδοχής της θέσης. Επιστροφή του ποσού της προκαταβολής που συνεπάγεται ακύρωση της θέσης θα μπορεί να γίνει μέχρι τις 30/04/2023 και θα είναι  το 50% του ποσού.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα τμήματα και τα δίδακτρα του κάθε Νηπιαγωγείου μπορείτε να βρείτε πατώντας στο όνομα του Νηπιαγωγείου, που σας ενδιαφέρει. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με email ή τηλεφωνικώς με τη διεύθυνση του σχολείου που σας ενδιαφέρει.