Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Συγκρότημα της ΠΑΣΥΔΥ στη Χλώρακα είναι κτισμένο σε μια ειδυλλιακή περιοχή (απέναντι από το SAINT GEORGE HOTEL) και απέχει μερικά λεπτά από το γραφικό λιμανάκι της Πάφου και τον ελκυστικό κόλπο των Κοραλλίων.

 

Το συγκρότημα διαθέτει στο Block F διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου (€50 το βράδυ) και των δύο υπνοδωματίων (€60 το βράδυ) και στα Blocks B & D διαμερίσματα του ενός υπνοδωματίου (€40 το βράδυ) και των δύο υπνοδωματίων (€50 το βράδυ). 

 

Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα. Διαθέτουν μεγάλο καθιστικό και κουζίνα, ψυγείο, πλήρες μπάνιο, καναπέδες που γίνονται κρεβάτια, σύστημα κλιματισμού ζεστού/κρύου αέρα (split unit), τηλεόραση, σεντόνια, μαξιλαροθήκες και πετσέτες μπάνιου.  

 

Φροντίστε να έχετε μαζί σας τα χρειώδη όπως σαπούνια, σαμπουάν, απορρυπαντικά, σακούλες νάιλον, χαρτομάντηλα, χαρτί τουαλέτας, κλπ.

 

Το Συγκρότημα διαθέτει ιδιόκτητη πισίνα, ομπρέλες και κρεβατάκια για τις κολυμβητικές ανάγκες των ενοίκων παραθεριστών. Η πισίνα λειτουργεί σύμφωνα με κανονισμούς και καθορισμένο ωράριο.

 

 

 

  Διεύθυνση: Γεωργίου Γρίβα Διγενή 43, 8220 Χλώρακα

 

 

     Τηλέφωνα: 99664540 / 26950868

 

   Φαξ: 26220659

 

Προσωπικό: Κυριάκος Χριστοδούλου / Αλεξίου Μαρία

Κρατήσεις: Στέλλα Δημητριάδου – Τηλ.: 22844499, Φαξ: 22668639

 



Φωτογραφίες από τα Εξοχικά Διαμερίσματα Πάφου: