Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Την περασμένη Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, διοργανώθηκε από τα Νηπιαγωγεία μας Αθαλάσσας, Λευκωσίας, Αγλαντζιάς και Λατσιών, στο πάρκο Αθαλάσσας φιλανθρωπική εκδήλωση για τα παιδιά του Ιδρύματος «Θεοτόκος» με σκοπό την ενίσχυση του προγράμματος Έγκαιρής Παρέμβασης, Κέντρο Ανάπτυξης δεξιοτήτων του παιδιού «ΤΟ ΑΛΜΑ».

 

Το εργαστήρι «νερό και χρώμα» είχε φτιάξει κεραμικές καρδούλες για το σκοπό αυτό, οι οποίες διατέθηκαν προς πώληση στη τιμή των €5 ευρώ. Στην εκδήλωση τα παιδιά των Νηπιαγωγείων μας είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν τη δική τους καρδούλα και να παίξουν μαζί με τους φίλους τους, στους χώρους που διατέθηκαν για την εκδήλωση.

 

Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του παιδιού «ΤΟ ΑΛΜΑ» του Ιδρύματος Θεοτόκος:
Το πρόγραμμα της Έγκαιρης Παιδικής Παρέμβασης προσφέρει, μέσα από τη διεπιστημονική του ομάδα υπηρεσίες Έγκαιρης Παρέμβασης σε οικογένειες με παιδιά ηλικίας μέχρι 6 ετών τα οποία παρουσιάζουν προβλήματα σε οποιονδήποτε τομέα της ανάπτυξης (κίνηση, λεπτή κίνηση, επικοινωνία, κοινωνικότητα και παιγνίδι, γνωστική ανάπτυξη) ή παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα υψηλού κινδύνου (π.χ. πρόωρα) τα οποία μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα μεγαλώνοντας. Η διεπιστημονική ομάδα αποτελείται από φυσιοθεραπευτές, εργασιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς. 
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.theotokosfoundation.org/portfolio-items/alma/




Φωτογραφικά Στιγμιότυπα από την εκδήλωση: