Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου (Σ.Α.Κ.), ως το μόνο δια Νόμου αρμόδιο Όργανο να διαπραγματεύεται τους όρους εργοδότησης και τα αιτήματα των Αστυνομικών στον θεσμοθετημένο μηχανισμό της Μ.Ε.Π.Α., μέχρι το βαθμό του Ανώτερου Υπαστυνόμου, επιθυμεί να ενημερώσει τα μέλη της Αστυνομίας για τα ακόλουθα:

 

Οι προσπάθειες για αναβάθμιση των μισθολογικών κλιμάκων των μελών έχουν ξεκινήσει εδώ και τέσσερα χρόνια και προς τούτο έχουν εκπονηθεί μάλιστα και επιστημονικές και αναλογιστικές μελέτες που καταδεικνύουν το δίκαιο του αιτήματος. Έκτοτε το θέμα είναι εγγεγραμμένο στους μηχανισμούς της Μ.Ε.Π.Α. και τα τελευταία δύο χρόνια οι διαβουλεύσεις και οι προσπάθειες για ικανοποίηση του αιτήματος έχουν εντατικοποιηθεί.

 

Ο Σ.Α.Κ. με τη συμβολή και της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ., συνεχίζει να χειρίζεται το υψίστης σημασίας αυτό θέμα για τα μέλη, με τη κάθε σοβαρότητα και μακριά από ερασιτεχνισμούς, ακρότητες και λαϊκισμούς, που επιστρατεύονται από τους γνωστούς «νεοφανείς μεσσίες» που θέτουν σε κίνδυνο την αίσια πορεία του αιτήματος.

 

Σ.Α.Κ. και ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ, διαβεβαιώνουμε τα μέλη της Αστυνομίας ότι οι διαπραγματεύσεις με τους αρμόδιους φορείς βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν ουσιαστικές εξελίξεις.

 

Συνεπώς καλούμε τους συναδέλφους να κωφεύσουν στα καλέσματα για αψυχολόγητες ενέργειες και ακρότητες, που θέτουν σε κίνδυνο και διαταράσσουν τις προοπτικές για την επιτυχή κατάληξη του θέματος.

 

Καταλήγοντας Σ.Α.Κ. και ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ., απευθύνουν έκκληση προς όλα τα Μέλη να περιβάλουν με εμπιστοσύνη εκείνους που με συνέπεια αγωνίζονται για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, αγνοώντας εκείνους που έχουν συνηθίσει να οικειοποιούνται και να καπηλεύονται τα επιτεύγματα των άλλων.

 

«Εν τη ενώσει η ισχύς»
 


Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Νηπιαγωγεία ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »