Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι στα πλαίσια της προσφοράς του The Cyprus Institute of Marketing (CIM) προς τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις, το Ίδρυμά μας έχει αποφασίσει να παραχωρήσει υποτροφίες, με βάση ακαδημαϊκά κριτήρια και επαγγελματική πείρα, στα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ και στα παιδιά τους στο πιο κάτω πρόγραμμα με έναρξη τον Οκτώβριο του 2022, ως εξής:

  • 5 Υποτροφίες 50% αξίας 4,000 για το πρώτο έτος του προγράμματος του University of West London «LLB (Hons) Law, 3 Years, (Λευκωσία/Λεμεσός)».

Το εν λόγω πρόγραμμα είναι αναγνωρισμένο από το ΚΥΣΑΤΣ και δύναται να λάβει κρατική χορηγία.

 

Τα προγράμματα μας είναι εξειδικευμένα στις ανάγκες των εργαζομένων και εδώ και 44 χρόνια συνεισφέρουν στην αναβάθμιση και κατάρτιση των Οργανισμών, για αυτό και όλα τα μαθήματα προσφέρονται κατά τις βραδινές ώρες. Τα προγράμματα παραδίδονται αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως αποστείλουν πλήρες βιογραφικό στη διεύθυνση scholarships@cima.ac.cy μέχρι 01 Ιουλίου 2022. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 22778475 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.cima.ac.cy