Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το American College προσφέρει έκπτωση 30% στα δίδακτρα για εγγραφές έως 15 Ιουλίου 2022 και 25% έκπτωση για εγγραφές μέχρι 1η Σεπτεμβρίου 2022. Πέραν αυτού, επιπλέον υποτροφία 5% μπορεί να δοθεί σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες.

 

Η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε μέλη και οικογένειες μελών της ΠΑΣΥΔΥ για ένα από τα παρακάτω αξιολογημένα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών (δίπλωμα ή πτυχίο): Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Λειτουργός Λογιστηρίου, Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών, Γραμματειακά, Διοίκηση Ξενοδοχειακών μονάδων, Μαγειρικές Τέχνες και Πληροφορική. Η έκπτωση ισχύει για όλα τα έτη σπουδών. Τα προγράμματά μας είναι αξιολογημένα, ισότιμα πανεπιστημιακού τίτλου και αναγνωρίζονται για προαγωγές στον Δημόσιο τομέα.


H ίδια έκπτωση ισχύει και για το αξιολογημένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με 4 διαφορετικές ειδικότητες. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι το American College προσφέρει αξιολογημένο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, με συνολικά δίδακτρα 4800€, με μόνο 8 μαθήματα και την πτυχιακή εργασία. Τα προγράμματα σπουδών μας είναι δομημένα, έτσι ώστε να παρέχουν τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία.

 

Η προσφορά ισχύει για εγγραφές στο χειμερινό τετράμηνο 2022, το οποίο ξεκινάει αρχές Οκτωβρίου. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία εισδοχής, τα δίδακτρα, τους όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 22368013 ή στο marketing@ac.ac.cy ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Κολεγίου www.ac.ac.cy.