Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Σημαντικές βελτιώσεις στις παροχές ευημερίας προς τους συναδέλφους συνταξιούχους μέλη της Οργάνωσης μας εγκρίθηκαν από την Κεντρική Γραμματεία μετά και από κατάθεση συναφών αιτημάτων από τον Κλάδο Συνταξιούχων.

 

Πρόκειται για παραχώρηση των ιδιόκτητων εξοχικών αναπαυτηρίων της Οργάνωσής μας στην Πάφο και στις Πλάτρες σε μειωμένες τιμές στους συνταξιούχους συναδέλφους μέλη της Οργάνωσής μας, ως ένα πρώτο βήμα για εμπλουτισμό της προσφοράς της προς τα μέλη που παραμένουν στην Οργάνωση μετά την αφυπηρέτησή τους.

 

Σε ό,τι αφορά την προσφορά για τα εξοχικά μας αναπαυτήρια η Κεντρική Γραμματεία αποδέχθηκε αίτημα που υποβλήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Συνταξιούχων και ενέκρινε μείωση τιμών για διαμονή στα ιδιόκτητα εξοχικά αναπαυτήρια μας στην Πάφο και τις Πλάτρες από 40 και 35 ευρώ σε 25 και 20 ευρώ το βράδυ σε διαμερίσματα του ενός δωματίου για την Πάφο και δυο δωματίων για τις Πλάτρες και δύο δωματίων για την Πάφο και τριών δωματίων για τις Πλάτρες αντίστοιχα με ελάχιστη διαμονή τα δύο βράδυα.

 

Οι εκπτώσεις που εγκρίθηκαν ανέρχονται στο 40% περίπου της κανονικής τιμής των 40 και 35 ευρώ η οποία και συμπεριλαμβάνει τα έξοδα καθαρισμού και συντήρησης. Ο περιορισμός της παραμονής σε τουλάχιστον δύο βράδια - ο οποίος ουσιαστικά αντιστοιχεί σε τρεις μέρες – τίθεται για σκοπούς κάλυψης του ελάχιστου κόστους καθαρισμού και προσφοράς κλινοσκεπασμάτων, ενώ ταυτόχρονα παρέχει και τη δυνατότητα στους συναδέλφους για παραμονή τους για περισσότερες μέρες.

 

Το θέμα του εμπλουτισμού της προσφοράς ευημερίας προς τους συναδέλφους συνταξιούχους παραμένει στην ημερήσια διάταξη της Κεντρικής Γραμματείας και θα συζητηθεί σε νέα συνάντηση του Δ.Σ. του Κλάδου με την ηγεσία της Οργάνωσής μας. Θετικά επενεργεί και η υπόσχεση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων προς τον Γενικό Γραμματέα για επαναλαμβανόμενη εισφορά 20.000 ευρώ για την ευημερία των συνταξιούχων μελών της Οργάνωσης μας.