Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (ΜΙΔ), υπενθυμίζει τους ενδιαφερόμενους ότι οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τα αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα βραδινά ελληνόφωνα Προγράμματα Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μάστερ στη Δημόσια Διοίκηση 2022-2023 θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022. Η αίτηση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΜΙΔ: www.mim.ac.cy.

 

Το ΜΙΔ ενημερώνει επίσης ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης προσφέρει τέσσερις υποτροφίες ύψους €1.300 εκάστη (δίδακτρα πρώτης ενότητας) στους υποψήφιους και υποψήφιες που θα εξασφαλίσουν την ψηλότερη βαθμολογία στη γραπτή εξέταση του Προγράμματος.

 

Τα μαθήματα των Προγραμμάτων αρχίζουν την 1η Φεβρουαρίου 2022 και ολοκληρώνονται τον Ιούνιο του 2023. Τα δίδακτρα του Προγράμματος είναι €3.900 με δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά Προγράμματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΜΙΔ ενώ για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν να απευθύνονται ως ακολούθως: Στον Προϊστάμενο του ΜΙΔ κ. Κυπριανό (Άκη) Νικολαΐδη (22806117, knicolaides@kepa.mlsi.gov.cy) ή στις Λειτουργούς του ΜΙΔ: κ. Σοφία Ευριπίδου (22806166, sevripidou@kepa.mlsi.gov.cy) ,και

κ. Έλενα Χριστοδουλίδου (22806106, echristodoulidou@kepa.mlsi.gov.cy)