Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά σε συνθήκες που δεν συνάδουν με το γιορτινό κλίμα. Και φέτος, ειδικότερα την περίοδο των γιορτών, απαιτείται η συμμόρφωσή μας με τα ενδεικνυόμενα μέτρα για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, τα αγαπημένα μας πρόσωπα και το σύνολο της κοινωνίας μας από την απειλή της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Ωστόσο, το χαρμόσυνο μήνυμα αυτών των ημερών και οι ευκαιρίες που μας προσφέρονται να συναντήσουμε την οικογένειά μας και τα δικά μας άτομα, γεννούν την αισιοδοξία και την ελπίδα ότι οι δύσκολες μέρες θα παρέλθουν και ότι με τη δική μας συμβολή θα επανέλθει η κανονικότητα και η ομαλότητα στην καθημερινότητά μας.

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Αποχαιρετώντας σε λίγες μέρες το 2021 προσβλέπουμε στον Νέο Χρόνο που μας έρχεται με δικαιολογημένη την ικανοποίησή από τα επιτεύγματά μας του απερχόμενου δωδεκαμήνου. Με λάβαρο τη Συντεχνία μας και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που ιεραρχήσαμε στον χρόνο που αποχαιρετούμε, πετύχαμε να επιλύσουμε προβλήματα που μας ταλάνιζαν για χρόνια. Στον Νέο Χρόνο προχωρούμε με δυναμισμό και σύνεση και βάσει του προγραμματισμού που έχουμε θέσει και προσβλέπουμε σε συνέχιση των επιτυχιών μας.  

 

Μέσα σ’ αυτό το πνεύμα και με αναπτερωμένες τις ελπίδες μας, εύχομαι ολόψυχα σε όλους, συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2022 για σας, τους αγαπημένους σας και όλο τον λαό μας.

 

Ένα Νέο Έτος με υγεία και ευδαιμονία για όλους μας.

 

Στράτης Ματθαίου
Γενικός Γραμματέας