Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Ο Παγκύπριος Αντιαναιμικός Σύνδεσμος, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς του για ενημέρωση και εκπαίδευση των Ατόμων με Θαλασσαιμία (ΑμΘ) και του επιστημονικού προσωπικού των Κέντρων Θαλασσαιμίας (ΚΘ), αλλά και την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινωνίας γενικότερα, διοργανώνει για άλλη μια χρονιά, το ετήσιο Παγκύπριο Συνέδριο Θαλασσαιμίας, με τίτλο “Thalassaemia2021Cy”, στους χώρους του ξενοδοχείου “Aliathon”, στην Πάφο, στις 25 Σεπτεμβρίου 2021 και με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση. Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει το συνέδριο δωρεάν με φυσική ή διαδικτυακή παρουσία και στο κανάλι του ΠΑΣ στο Youtube και να συμμετέχει υποβάλλοντας γραπτώς ερωτήσεις προς τους ομιλητές.

 

Στο πρόγραμμα του φετινού συνεδρίου, το οποίο θα είναι ολοήμερο, περιλαμβάνονται παρουσιάσεις από επιστήμονες που προέρχονται από την Κύπρο και το εξωτερικό και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που απασχολούν την θαλασσαιμική κοινότητα της Κύπρου σήμερα. Επίσης, περιλαμβάνονται εργαστήρια ψυχολογικής υποστήριξης για ενήλικα ΆμΘ αλλά και γονείς παιδιών με θαλασσαιμία και ειδικό εργαστήριο για το προσωπικό των Κέντρων Θαλασσαιμίας.

 

Σε αυτό έχουν προσκληθεί και θα παραστούν επίσημοι, εκπρόσωποι Οργανισμών και Οργανώσεων, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και φυσικά ένας μεγάλος αριθμός ατόμων με Θαλασσαιμία.

 

Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση των ΑμΘ αλλά και η διαβούλευση επί ιατρικών και άλλων θεμάτων που απασχολούν την οικογένεια των ΑμΘ στην Κύπρο.

 

Σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες τις οποίες βιώνουμε όλοι μας λόγω της πανδημίας του Covid19, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, έτσι ώστε να διεξαχθεί το συνέδριο σε πλήρη εναρμόνιση με τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα ενώ θα παρέχεται και η δυνατότητα παρακολούθησης του μεγαλύτερου μέρους του Συνεδρίου διαδικτυακά.

 

Εκ μέρους του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συνεδρίου, ευελπιστώντας ότι αυτό θα αποτελέσει ένα ακόμα βήμα προς την καλύτερη κατανόηση της Θαλασσαιμίας.

 

Πληροφορίες και εγγραφές στο www.thalassaemia2021.cy