Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Με εξειδίκευση στην εκπαίδευση αποκλειστικά εξ αποστάσεως, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο την πολύτιμη δυνατότητα να σπουδάσει, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής εκπαίδευσης, από τον προσωπικό του χώρο, στον χρόνο που μπορεί να διαθέσει, με τον δικό του ρυθμό μάθησης.

 

Ως τις 11 Οκτωβρίου 2021, το ΑΠΚΥ δέχεται ηλεκτρονικές αιτήσεις για εισδοχή σε (4) Προπτυχιακά, (8) Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, καθώς και σε Διδακτορικά Προγράμματα σε ερευνητικές περιοχές που καλύπτουν οι τρεις Σχολές του (Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών, Θετικών & Εφαρμοσμένων Επιστημών, Οικονομικών Επιστημών & Διοίκησης). Η έναρξη σπουδών είναι το εαρινό εξάμηνο (Ιανουάριος 2022) του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

 

Με στόχο την προώθηση της Διά Βίου Μάθησης, όλα τα προσφερόμενα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα προσφέρουν τις Θεματικές τους Ενότητες (μαθήματα) ως ανεξάρτητες-αυτοτελείς, για την απόκτηση πιστοποιητικού παρακολούθησης, χωρίς να χρειάζεται εγγραφή συνολικά στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

 

Η εξ αποστάσεως φοίτηση στο ΑΠΚΥ πραγματοποιείται σε ένα υπερσύγχρονο ψηφιακό εκπαιδευτικό περιβάλλον, το οποίο προσομοιώνει τις παραδοσιακές αίθουσες και συνθήκες διδασκαλίας. Η Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης ενσωματώνει τελευταίας τεχνολογίας εφαρμογές τηλεκπαίδευσης, καθώς και εργαλεία σύγχρονης και ασύγχρονης επικοινωνίας και συνεργασίας, ώστε το έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό, με κατάλληλες παιδαγωγικές μεθόδους για ψηφιακή μάθηση και εκπαίδευση ενηλίκων, να προσφέρει αποτελεσματική καθοδήγηση και συνεχή υποστήριξη στους φοιτητές.

 

Τα προγράμματα σπουδών οδηγούν σε αναγνωρισμένους και χρηστικούς τίτλους σπουδών για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες, το ΑΠΚΥ εφαρμόζει μια ευέλικτη οικονομική πολιτική με προσιτά δίδακτρα και με εκπτώσεις για διάφορες ομάδες του πληθυσμού (ΑμΕΑ, πολύτεκνοι, μονογενείς, ήδη απόφοιτοι του ΑΠΚΥ, κ.ά.).

 

Οι αιτήσεις εισδοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά ως τις 11-10-2021 μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ www.ouc.ac.cy, στον οποίο παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα προγράμματα σπουδών και την εκπαιδευτική μεθοδολογία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600/711 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admissions@ouc.ac.cy