Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Με βάση το Διάταγμα του Υπουργού Υγείας, ημερομηνίας 8 Ιουλίου 2021, για διαμονή στα Εξοχικά Διαμερίσματα της ΠΑΣΥΔΥ σε Πλάτρες και Πάφο και στα τουριστικά καταλύματα στο πλαίσιο των Επιχορηγημένων Θερινών Διακοπών 2021 είναι απαραίτητη η κατοχή Safe Pass. Αναλυτικότερα, οι ένοικοι θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ένα από τα παρακάτω:

 

1. Βεβαίωση αρνητικής εργαστηριακής εξέτασης (PCR) ή αρνητικής εξέτασης ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) για τον COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός των τελευταίων 72 ωρών. Σημειώνεται ότι μετά την πάροδο 72 ωρών από τη δειγματοληψία, η βεβαίωση παύει να ισχύει και ο ένοικος θα πρέπει να επαναλάβει την εξέταση.

2. Πιστοποιητικό εμβολιασμού τουλάχιστο για την πρώτη δόση για τον COVID-19, νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα 3 εβδομάδων από την ημερομηνία πραγματοποίησης του πρώτου εμβολιασμού.

3. Αποδεικτικό αποδέσμευσης για άτομα που νόσησαν από COVID-19 με ισχύ τους τελευταίους 6 μήνες από την ημερομηνία της αρχικής τους θετικής διάγνωσης.

 

Τα πιο πάνω ισχύουν επίσης και για τη χρήση όλων των κοινόχρηστων χώρων, π.χ. πισίνες, εστιατόρια, κτλ.

 

Από την υποχρέωση για κατοχή Safe Pass εξαιρούνται τα ανήλικα άτομα 12 ετών και κάτω.

 

Για αποφυγή τυχόν ταλαιπωρίας και πιο αποτελεσματικό έλεγχο της κατοχής Safe Pass παρακαλούνται οι συναδέλφισσες/συνάδελφοι όπως τηρούν αυστηρά το ωράριο άφιξης στα Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑΣΥΔΥ και παράλληλα κατά την άφιξή τους να δηλώνεται ο ακριβής αριθμός ατόμων που θα διαμένει στο διαμέρισμα.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι ώρες άφιξης έχουν ως εξής:

  • Εξοχικά Διαμερίσματα Πάφου:

1. Πέμπτη από 16.00 – 18.30 για διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου.

2. Παρασκευή από 16.00 – 18.30 για διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων.

 

  • Εξοχικά Διαμερίσματα Πλατρών:

1. Πέμπτη από τις 16.00 – 18.30 για διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων.

2. Παρασκευή από τις 16.00 – 18.30 για διαμερίσματα τριών υπνοδωματίων.