Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

To American College στα πλαίσια της πολυετούς του συνεργασίας με τους εργαζόμενους, προσφέρει έκπτωση 25% στα δίδακτρα σε μέλη και οικογένειες μελών της ΠΑΣΥΔΥ για ένα από τα παρακάτω αξιολογημένα προγράμματα σπουδών, ώστε να αποκτήσουν ακαδημαϊκές γνώσεις, να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να ανελιχθούν επαγγελματικά:

  • Διοίκηση Επιχειρήσεων (Δίπλωμα, Πτυχίο, MBA),
     
  • Μηχανογραφημένη Λογιστική,
     
  • Γραμματειακά.

 

Η προσφορά ισχύει για εγγραφές για όλα τα έτη σπουδών και εγγραφές στο φθινοπωρινό τετράμηνο 2021-2022 έως 1 Σεπτεμβρίου 2021. Επιπλέον υποτροφία μπορεί να χορηγηθεί σε πολύτεκνες και μονογονεϊκές οικογένειες.

 

Εκτός από τα προσιτά δίδακτρα, τη δυνατότητα φοιτητικής χορηγίας και τις μοναδικές ευκολίες πληρωμής, είμαστε σίγουροι πως οι καθηγητές, οι εγκαταστάσεις, η διδακτέα ύλη και το ευέλικτο ωράριο των μαθημάτων (προσφέρονται βραδινά τμήματα) θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ενδιαφερόμενους. Τα προγράμματα σπουδών μας είναι αξιολογημένα – πιστοποιημένα και προσφέρονται σε ώρες φιλικές προς τον εργαζόμενο.

 

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία εισδοχής, τα δίδακτρα, τους όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς, παρακαλώ επικοινωνήστε στο 22368013 ή στο marketing@ac.ac.cy ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κολεγίου www.ac.ac.cy