Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Πανεπιστήμιο Frederick, σε μια προσπάθεια να στηρίξει ενδιαφερόμενους για φοίτηση στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας», αποφάσισε να παραχωρήσει υποτροφίες ύψους 25% στα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ που θα εγγραφούν στο πιο πάνω πρόγραμμα σπουδών το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

 

Tο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Διοίκηση Υπηρεσιών και Μονάδων Υγείας» έχει ως στόχο την εξειδίκευση στελεχών σε θέματα Διοίκησης και Οικονομικών της Υγείας. Καλύπτει ένα ευρύ πεδίο γνώσεων και δεξιοτήτων, που είναι απαραίτητες για τους επαγγελματίες υγείας τόσο στον σχεδιασμό και προγραμματισμό όσο και στη διαχείριση των υπηρεσιών υγείας, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις και να επωφεληθούν των ευκαιριών που παρουσιάζονται.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Επιστημών της Υγείας, Διοίκησης, Οικονομικών, Νομικής, καθώς και Κοινωνικών Επιστημών.

 

Οι απόφοιτοι μπορούν να απασχοληθούν και να ανελιχθούν σε καίριες θέσεις στις υπηρεσίες του ΟΚΥπΥ, στο ΓεΣΥ, σε Κρατικά ή Ιδιωτικά Νοσηλευτήρια, καθώς και σε μονάδες Υγειονομικής και Κοινωνικής Φροντίδας.

 

Επιπρόσθετα το Πανεπιστήμιο Frederick προκηρύσσει δύο υποτροφίες ύψους 50%, τις οποίες μπορούν να διεκδικήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για το πιο πάνω πρόγραμμα σπουδών. Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν από ειδική ακαδημαϊκή επιτροπή του Πανεπιστημίου λαμβάνοντας υπόψη την ακαδημαϊκή επίδοση στο πρώτο πτυχίο και άλλα ακαδημαϊκά προσόντα, την επαγγελματική πείρα και την οικονομική κατάσταση των υποψηφίων.

 

Τελευταία ημερομηνία παραλαβής αιτήσεων για τις υποτροφίες 50%: 25 Αυγούστου 2021

 

Κοινοποίηση αποφάσεων επιτροπής στους υποψηφίους: 3 Σεπτεμβρίου 2021

 

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 18 μήνες για πλήρη φοίτηση. Το Πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί και με μερική φοίτηση. Τα μαθήματα γίνονται στην ελληνική γλώσσα. Οι ώρες των μαθημάτων είναι απογευματινές.

 

Σημειώσεις:

1. Τα πιο πάνω σχέδια υποτροφιών ΔΕΝ μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ή με άλλα σχέδια υποτροφιών του Πανεπιστημίου Frederick. Στον/Στη φοιτητή/τρια θα παραχωρείται μόνο η μεγαλύτερη υποτροφία/ μείωση διδάκτρων που δικαιούται.

2. Οι υποτροφίες ισχύουν νοουμένου ότι οι υποψήφιοι πληρούν τα κριτήρια εισδοχής στο πρόγραμμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του προγράμματος, τον τρόπο διδασκαλίας, τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και άλλα σχετικά θέματα, οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να συμβουλεύονται την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (www.frederick.ac.cy), να απευθυνθούν στα Γραφεία Εισδοχής του Πανεπιστημίου σε Λευκωσία και Λεμεσό (τηλ. 22394394/25730975, email: info@frederick.ac.cy) ή να επικοινωνήσουν με τον Συντονιστή του Προγράμματος, Δρ. Γεώργιο Χαραλάμπους (τηλ: 00306937727887), (email: drcharalambous@yahoo.gr).