Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Επαναλειτουργία της Μικτής Επιτροπής Προσωπικού πάνω σε τακτική και προγραμματισμένη βάση, σύμφωνα και με τις σχετικές πρόνοιες του Καταστατικού, ζήτησε η Οργάνωση μας με επιστολή του Γενικού Γραμματέα προς τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών, Πρόεδρο της ΜΕΠ.

 

Συγκεκριμένα ο Γ.Γ. υπέβαλε τη θέση των συλλογικών Σωμάτων της Οργάνωσης, για την άμεση ανάγκη επαναλειτουργίας και επαναδραστηριοποίησης της ΜΕΠ, με τη σύγκλησή της σε τακτικές συνεδρίες μια φορά το μήνα και έκτακτα, όποτε παρίσταται ανάγκη.

 

Εκτιμάτε ότι η αναγκαιότητα αυτή επιβάλλεται τόσο για την αντίκρυση θεσμικών και οριζόντιων προβλημάτων, που άπτονται της ομαλής και αποτελεσματικής λειτουργίας της Δημόσιας Υπηρεσίας όσο και επί μέρους ζητημάτων που αφορούν τους διάφορους Επαγγελματικούς Κλάδους μας.

 

Ως εκ των πιο πάνω, γίνεται εισήγηση για σύγκληση της Μικτής Επιτροπής Προσωπικού σε μια πρώτη Συνεδρία, σε χρόνο που ο Πρόεδρος της θα καθορίσει, για την ανάθεση σε Μικτό Κλιμάκιο της επικαιροποίησης του καταλόγου όλων των θεμάτων που εκκρεμούν ενώπιον της Επιτροπής, με στόχο την κατηγοριοποίηση και ιεράρχησή τους για την καλύτερη δυνατή αντίκρυση και προώθησή τους.

 

Κατά την προαναφερόμενη συνεδρία της ΜΕΠ, η ΠΑΣΥΔΥ ζητά να τύχουν προκαταρκτικής αντίκρυσης τα ακόλουθα θέματα:

(ι) Σχέδιο Σύνταξης για όσους συναδέλφους έχουν προσληφθεί μετά την 01.10.2011.

(ιι) Νομοσχέδιο για τη μονιμοποίηση των Εργοδοτουμένων Αορίστου Χρόνου.


(ιιι) Νομοσχέδια για τη μεταρρύθμιση της Δημόσιας Υπηρεσίας.