Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η αντικατοχική εκδήλωση αναβάλλεται λόγω της μεγάλης έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού

 

Οι γυναίκες της Κύπρου απαιτούν:

Λευτεριά-Επιστροφή-Ειρήνη και Επανένωση της πατρίδας μας

 

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

3:00μ.μ.

Οδόφραγμα Δερύνειας

 

Την ερχόμενη Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020, Παγκόσμια Ημέρα Δράσης των Γυναικών για την Ειρήνη, οι γυναίκες της Κύπρου διαδηλώνουν στο οδόφραγμα της Δερύνειας για να διατρανώσουν τη θέλησή τους για ΛΕΥΤΕΡΙΑ - ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΕΙΡΗΝΗ και ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ της πατρίδας μας.

 

Οι γυναικείες και συνδικαλιστικές οργανώσεις της Κύπρου, κοινωνικές πλατφόρμες και άλλες προσωπικότητες καλούν όλες τις γυναίκες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση για να στείλουμε ηχηρό μήνυμα ότι δεν ξεχνάμε, ότι δεν αποδεχόμαστε την παράνομη ενέργεια της Τουρκίας με το άνοιγμα μέρους του παραλιακού μετώπου των Βαρωσίων, ότι συνεχίζουμε τον αγώνα για απελευθέρωση όλων των κατεχόμενων πόλεων και χωριών της πατρίδας μας.

 

Οι γυναίκες της Κύπρου καταδικάζουν τους τουρκικούς διχοτομικούς σχεδιασμούς, απαιτούν από τον ΟΗΕ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα να παρέμβουν δυναμικά και αποτελεσματικά.

 

Αντιστέκονται σε κάθε ενέργεια που υπονομεύει την προοπτική για Απελευθέρωση, Επανένωση, Αποκατάσταση και Διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων και επικράτηση της Ειρήνης.

 

Απευθύνουν κάλεσμα προς τις Τουρκοκύπριες συμπατριώτισσες να συμπορευτούν μαζί μας για Λευτεριά - Επιστροφή – Ειρήνη και Επανένωση της Πατρίδας μας.

 

Αγωνίζονται για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου και του λαού μας, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, από την τουρκική κατοχή.  

 

Ας δώσουμε μαζικά το παρών μας στις 25 Οκτωβρίου, ώρα 3:00μ.μ.  στο οδόφραγμα της Δερύνειας.

 

  • Λόγω της πανδημίας, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα (μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά).
     
  • Η μετάβαση στον οδόφραγμα θα γίνεται μόνο με ιδιωτικά οχήματα.