Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Νηπιαγωγεία ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Grey Terrace - Καφεστιατόριο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Κλαδικό Συμβούλιο της Στατιστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με το Άρθρο 15, Παράγραφος 15 του Καταστατικού της Οργάνωσής μας, σας καλεί να παρευρεθείτε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κλάδου μας που θα γίνει την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 3:00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων αρ. 4160 στον 1ο όροφο του Υπουργείου Οικονομικών.

 

Θέματα ημερήσιας διάταξης

  • Ενημέρωση για τις εξελίξεις στην οργανική δομή της Υπηρεσίας.
  • Λογοδοσία του Προέδρου του Κλαδικού Συμβουλίου πάνω στα πεπραγμένα του χρόνου που έληξε.
  • Συζήτηση πάνω στη λογοδοσία του Προέδρου.
  • Οποιοδήποτε άλλο θέμα που θα υποβληθεί στη Γραμματέα του Κλαδικού Συμβουλίου, δύο (2) τουλάχιστον εργάσιμες μέρες πριν την Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κλάδου.

 

Παρακαλώ σημειώστε ότι για σκοπούς τήρησης των αναγκαίων υγειονομικών πρωτοκόλλων, όσοι σκοπεύετε να παρευρεθείτε θα πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στη γραμματέα ή οποιοδήποτε άλλο μέλος του Συμβουλίου, τουλάχιστον 2 μέρες πριν τη Γενική Συνέλευση. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Συνέλευσης είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. Για σκοπούς τήρησης των αποστάσεων θα πρέπει να καθίσετε στις θέσεις που θα σας υποδείξουν τα μέλη του Συμβουλίου και να αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις.

 

Τέλος, να αναφερθεί ότι σε κάθε Γενική Συνέλευση οποιοσδήποτε αριθμός των παρόντων μελών, σε δεκαπέντε (15) λεπτά από την ώρα που ορίζεται η σύγκλησή της, αποτελεί απαρτία.