Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Πανεπιστήμιο Frederick, σε μια προσπάθεια να στηρίξει ενδιαφερόμενους για φοίτηση στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Κοινοτική Φροντίδα Υγείας με δυο κατευθύνσεις: Γενική/Οικογενειακή Φροντίδα Υγείας και Πρόληψη και Φροντίδα Τραυμάτων, αποφάσισε να παραχωρήσει υποτροφίες ύψους 25% σε όλα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ που θα εγγραφούν στο πιο πάνω πρόγραμμα σπουδών το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

 

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Κοινοτική Φροντίδα Υγείας προσφέρει στους απόφοιτους εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της Κοινοτικής Φροντίδας Υγείας προκειμένου να τους προετοιμάσει επαγγελματικά για να είναι ικανοί να προσφέρουν βέλτιστη – εξειδικευμένη φροντίδα υγείας για πρόληψη, διατήρηση και προαγωγή της υγείας καθώς και για αποκατάσταση της νόσου. Προετοιμάζει επίσης τους απόφοιτους για άμεση απασχόληση (δημόσιο – ιδιωτικό τομέα) και μια επιτυχημένη σταδιοδρομία δίνοντας τους τη δυνατότητα, εάν το επιθυμούν, να συνεχίσουν με διδακτορικές σπουδές. Η ιδιαιτερότητα του Προγράμματος έγκειται στο γεγονός ότι αποτελεί το πρώτο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Κύπρο που εστιάζει στην Κοινοτική Φροντίδα Υγείας με δύο κατευθύνσεις: στη Γενική/Οικογενειακή Φροντίδα Υγείας και στην Πρόληψη και Φροντίδα Τραυμάτων και ανταποκρίνεται στις νέες προκλήσεις και αλλαγές στο χώρο της υγείας.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψηφίους που προέρχονται από τον χώρο των επιστημών υγείας, όπως τα τμήματα Νοσηλευτικής, Επισκεπτών Υγείας, Φυσικοθεραπείας, Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Κοινωνικής Εργασίας, Δημόσιας Υγείας, και άλλα συναφή τμήματα.   

 

Επιπρόσθετα προκηρύσσει δύο υποτροφίες ύψους 50%, τις οποίες μπορούν να διεκδικήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για το πιο πάνω πρόγραμμα σπουδών. Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα εξεταστούν και θα αξιολογηθούν από ειδική ακαδημαϊκή επιτροπή του Πανεπιστημίου λαμβάνοντας υπόψη την ακαδημαϊκή επίδοση στο πρώτο πτυχίο και άλλα ακαδημαϊκά προσόντα, την επαγγελματική πείρα και την οικονομική κατάσταση των υποψηφίων.

 

Τελευταία ημερομηνία παραλαβής αιτήσεων για τις υποτροφίες 50%: 3 Σεπτεμβρίου.

 

Κοινοποίηση αποφάσεων επιτροπής στους υποψηφίους: 10 Σεπτεμβρίου.

 

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 18 μήνες για πλήρη φοίτηση. Το Πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί και με μερική φοίτηση. Τα μαθήματα γίνονται στην ελληνική γλώσσα. Οι ώρες των μαθημάτων είναι απογευματινές.

 

Σημειώσεις:

1. Τα πιο πάνω σχέδια υποτροφιών ΔΕΝ μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ή με άλλα σχέδια υποτροφιών του Πανεπιστημίου Frederick. Στον/Στην φοιτητή/τρια θα παραχωρείται μόνο η μεγαλύτερη υποτροφία / μείωση διδάκτρων που δικαιούται.

2. Οι υποτροφίες ισχύουν νοουμένου ότι οι υποψήφιοι πληρούν τα κριτήρια εισδοχής στο πρόγραμμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο του προγράμματος, τον τρόπο διδασκαλίας, τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και άλλα σχετικά θέματα, οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να συμβουλεύονται την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου (www.frederick.ac.cy), να απευθυνθούν στα Γραφεία Εισδοχής του Πανεπιστημίου σε Λευκωσία (τηλ. +22394394, Λεμεσό τηλ. 25730975, Αθήνα τηλ. +30 210 3311288, email: info@frederick.ac.cy) ή να επικοινωνήσουν με την Συντονίστρια του Προγράμματος κα Γουρνή Μαρίτσα (email: hsc.mag@frederick.ac.cy).