Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η Επιτροπή Ισότητας των Φύλων της ΠΑΣΥΔΥ προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας και προσκαλεί τα μέλη της να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή.

 

ΟΡΟΙ:

1. Το θέμα του διαγωνισμού είναι: Η Εργαζόμενη Γυναίκα (έγχρωμο).

 

2. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει μέχρι 4 φωτογραφίες.

 

3. Διαστάσεις φωτογραφιών: Η μια πλευρά μεταξύ 20-30cm και η άλλη μεταξύ 25-45cm.

 

4. Δε γίνονται δεκτές φωτογραφίες που έτυχαν επεξεργασίας από ηλεκτρονικό υπολογιστή.

 

5. Τελευταία ημερομηνία παράδοσης των φωτογραφιών η Παρασκευή, 03/04/2020.

 

6. Κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να παραδίδει μαζί με τις φωτογραφίες συμπληρωμένο το δελτίο συμμετοχής. Το κάτω μέρος του πρέπει να αποκοπεί και να τοποθετηθεί σε ξεχωριστό φάκελο, έξω από τον οποίο να αναγράφεται ΜΟΝΟ ο πενταψήφιος κωδικός αριθμός.

Στο πίσω μέρος της φωτογραφίας πρέπει να αναγράφονται τα πιο κάτω στοιχεία:

α. Πενταψήφιος κωδικός αριθμός και όχι το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου.

β. Ο τίτλος της φωτογραφίας και ο αύξων αριθμός σύμφωνα με το δελτίο συμμετοχής.

γ. Σε περίπτωση που δεν ξεχωρίζει εύκολα η άνω πλευρά της φωτογραφίας να σημειώνεται το σημάδι του τόξου  προς τα άνω, στο πίσω μέρος της.

 

7. Θα δοθούν 1ο, 2ο και 3ο βραβείο. 

 

8. Την κριτική επιτροπή θα απαρτίζουν τρεις ανεξάρτητοι κριτές.

 

9. Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα εκτεθούν στο Grand Hall, στον προθάλαμο του αμφιθεάτρου της ΠΑΣΥΔΥ «Μιχαλάκης Καραολής», στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τη μέρα της Γυναίκας, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

10. Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να μη χαθεί ή καταστραφεί οποιαδήποτε φωτογραφία. Τονίζεται όμως ότι σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής οι διοργανωτές δε φέρουν καμιά ευθύνη.

 

11. Φωτογραφίες που υποβλήθηκαν σε προηγούμενους διαγωνισμούς φωτογραφίας της ΠΑΣΥΔΥ αποκλείονται.

 

12. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους (1ος βαθμός συγγένειας).

 

13. Τα άτομα που θα απεικονίζονται στις φωτογραφίες πρέπει να υπογράφουν το σχετικό έντυπο συγκατάθεσης χρήσης προσωπικών δεδομένων.

 

Πνευματική ιδιοκτησία

14. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα πρέπει είναι οι μόνοι κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων των φωτογραφιών που καταθέτουν. Σε περίπτωση ιδιοποίησης πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων η συμμετοχή θα ακυρώνεται αλλά και ο συμμετέχοντας φωτογράφος θα είναι ο μόνος υπόλογος προς τον πραγματικό ιδιοκτήτη της πνευματικής περιουσίας.

 

15. Τα πρόσωπα που εμφανίζονται στις φωτογραφίες πρέπει να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους στον φωτογράφο για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, ειδικά όταν είναι σε πρώτο πλάνο. Οι φωτογραφίες χωρίς έγκριση από το άτομο που εμφανίζεται θα αποκλείονται από τον διαγωνισμό. Σε κάθε περίπτωση, ο φωτογράφος είναι υπεύθυνος για τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό.

 

16. Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό, εξουσιοδοτείτε την ΠΑΣΥΔΥ να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες σας με οποιονδήποτε τρόπο για να προωθήσει τον διαγωνισμό στα μέσα ενημέρωσης (κοινωνικά δίκτυα, ψηφιακή πλατφόρμα, έντυπη επικοινωνία κλπ.). Κάθε φωτογραφία που θα αναπαραχθεί θα περιλαμβάνει το όνομα του φωτογράφου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  επικοινωνήσουν με τη συνάδελφο Νάσω Κασουλίδου στο τηλ. 22844457 στα γραφεία της ΠΑΣΥΔΥ στη Λευκωσία.

 

Η υποβολή φωτογραφιών στον διαγωνισμό εξυπακούεται αποδοχή των πιο πάνω όρων και κανονισμών.