Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον καρκίνο του μαστού είχαν την ευκαιρία να ακούσουν οι συνάδελφοί μας οι οποίοι παρακολούθησαν την ιατρική διάλεξη που δόθηκε στο Επαρχιακό Τμήμα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού στις 30/1/2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του οικήματος της Συντεχνίας στη Λεμεσό.

 

Η ιατρική διάλεξη με θέμα «Ο καρκίνος του μαστού από τη διάγνωση στη θεραπεία» δόθηκε από δύο καταξιωμένους επιστήμονες, τον Δρα Σίμο Μαλά, διευθυντή της Ογκολογικής Κλινικής του Γ.Ν. Λεμεσού και τον Δρα Χρήστο Δημητρίου, γενικό χειρούργο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η συνάδελφος Δρ Δέσποινα Νικολάου, γενικός χειρούργος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

 

Οι ομιλητές μετά την εκτενή παρουσίαση του θέματος απάντησαν και σε απορίες και έδωσαν συμπληρωματικές πληροφορίες σε ερωτούντες συναδέλφους που παρακολούθησαν την εκδήλωση.

 

Το Τμηματικό Συμβούλιο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες τόσο στους επιστήμονες ιατρούς που πραγματοποίησαν την ενδιαφέρουσα αυτή διάλεξη, όσο και σε όλους τους συνάδελφους που τίμησαν την εν λόγω εκδήλωση με την παρουσία τους. 




Στιγμιότυπα από τη διάρκεια της εκδήλωσης: