Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 10ος Ετήσιος Χορός που διοργάνωσε ο Χορευτικός Όμιλος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020. Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου “ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ” τόσο οι εκατό περίπου χορευτές, όσο και οι παρευρισκόμενοι φιλοξενούμενοί τους, απόλαυσαν ένα μαγευτικό πρόγραμμα υπό τους ήχους 5-μελούς ορχήστρας και τη φωνή δύο τραγουδιστών, μεταξύ των οποίων της συναδέλφου Αθηνάς Ιωάννου, που αποτύπωναν με τις μελωδίες τους ένα κράμα λαϊκών, διασκεδαστικών και ταυτόχρονα αυθεντικών στοιχείων της μουσικοχορευτικής μας παράδοσης. Με κυρίαρχα γνωρίσματα την ανάγκη για επαφή και την αγάπη της παράδοσης, ανόμοιοι άνθρωποι διαφόρων ηλικιών, ιδιοσυγκρασιών, Τμημάτων και Υπηρεσιών του δημοσίου, δήλωσαν την ενεργό τους συμμετοχή πολύ πριν την καθοριζόμενη ημερομηνία, εξαντλώντας τα εισιτήρια.

 

Τον “Ετήσιο Χορό” προλόγισε η συνάδελφος Έλενα Ζαμπά, εκ μέρους της Οργανωτικής Ομάδας, η οποία καλωσόρισε, μεταξύ άλλων, τους εκπροσώπους της Κεντρικής Γραμματείας της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ., σ. Στράτη Ματθαίου - Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα, τον σ. Χριστόδουλο Καρολίδη - Αναπληρωτή Ταμία και τον σ. Πέτρο Σαββίδη - Μόνιμο Γραμματέα Α'.

 

Ακολούθησε αντιφώνηση από τον σ. Ευγένιο Χατζηπέτρου, Πρόεδρο του Επαρχιακού Τμήματος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού, υπό την αιγίδα του οποίου τελούσε ο χορός.

 

Ο Αναπληρωτής Γ.Γ. Στ. Ματθαίου, με τη σειρά του συγχάρηκε τους εμπνευστές και διοργανωτές για την όμορφη προσπάθεια και την αναμενόμενη επιτυχία.

 

Χαιρετισμούς απηύθυνε και ο χοροδιδάσκαλος Κούλλης Βασιλείου, που είχε και τη γενική επιμέλεια της παρουσίασης και ο οποίος στα δέκα χρόνια διδασκαλίας του, έχει αποδείξει πως γνωρίζει καλά πώς να βουτάει βαθιά μέσ' την ψυχή του και στη συνέχεια να μυεί και να ξεσηκώνει τους χορευτές συναδέλφους, σε ένα χορευτικό ταξίδι, στο πρότυπο της παράδοσης.

 

Κλείνοντας εκφράζονται ευχαριστίες σε όσους εργάστηκαν για την επιτυχία της διοργάνωσης, καθώς και στο θερμό κοινό που χόρεψε, τραγούδησε και χειροκρότησε μέχρι το τέλος, δίνοντας το δικό του έναυσμα για άλλες χορευτικές συνέχειες. 




Στιγμιότυπα από την εκδήλωση: