Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος ΠΑΣΥΔΥ Λευκωσίας διοργάνωσε και πάλι φέτος με μεγάλη επιτυχία την ετήσια Παιδική Γιορτή για τα παιδιά των συναδέλφων μελών της Λευκωσίας. Για ικανοποίηση του μεγάλου αριθμού των παιδιών η γιορτή πραγματοποιήθηκε δυο φορές στο Αμφιθέατρο του οικήματος της Συντεχνίας την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου.

 

Το πρόγραμμα της γιορτής περιλάμβανε και το παιδικό έργο «Ο Νικολάκης, ο Άγιος Βασίλης και τα Σκυλάκια του», το οποίο για να ικανοποιηθούν όλα τα παιδιά ανέβηκε σε τρεις παραστάσεις, μια την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου και δύο το Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου.

 

Πριν από την παράσταση του έργου διασκέδασε τα παιδιά με δικό του πρόγραμμα ο ταχυδακτυλουργός Steve Magic. Στο πρόγραμμα της γιορτής και ο Άγιος Βασίλης που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν και φωτογραφήθηκε μαζί τους. Όλοι όσοι οι παρευρέθηκαν, γονείς και παιδιά, εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίηση τους για τον ευχάριστο χρόνο που προσφέρθηκε από τη γιορτή στους μικρούς μας φίλους.

 

Εν σώματι παραβρέθηκε και στις τρεις εκδηλώσεις της Χριστουγεννιάτικης Παιδικής Γιορτής το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος Λευκωσίας με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Τάκη Χαμπουρίδη και τα λοιπά μέλη του Τασούλα Χατζηπροδρόμου, Κατερίνα Χριστοφή, Κώστα Κωνσταντίνου, Δέσπω Λεχνού και Πηνελόπη Πέτσα.

 

Τασούλα Χατζηπροδρόμου
Μέλος Δ.Σ. Τμήματος Λευκωσίας




Φωτογραφικά Στιγμιότυπα: