Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε το Τμηματικό Συμβούλιο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού για τους συνταξιούχους μέλη της Συντεχνίας μας την Κυριακή 12/01/2020 στην αίθουσα εκδηλώσεων του οικήματος της Συντεχνίας στη Λεμεσό. Οι συνταξιούχοι μέλη της Συντεχνίας μας στη Λεμεσό είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το πλούσιο μπουφέ και να διασκεδάσουν με ακούσματα ελληνικής μουσικής.

 

Σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση, ο πρόεδρος του Επαρχιακού Τμήματος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού, συν. Ευγένιος Χατζηπέτρου, αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά και τόνισε το γεγονός ότι το Τμηματικό Συμβούλιο Λεμεσού βρίσκεται στο πλευρό των συνταξιούχων συναδέλφων.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Συντεχνίας, συν. Αντώνης Κουτσούλης και ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας, συν. Στράτης Ματθαίου.

 

Στον χαιρετισμό του ο συν. Στράτης Ματθαίου πέρα από τις εγκάρδιες ευχές προς όλους τους παρευρισκόμενους, εξήρε το έργο του Τμηματικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού τονίζοντας ότι η Κεντρική Γραμματεία της Συντεχνίας μας βρίσκεται συνεχώς ως συνοδοιπόρος στις προσπάθειες που γίνονται από το Τμηματικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού για την ευημερία όλων των συναδέλφων μελών στη Λεμεσό.

 

Η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιττας έγινε από τον Πρόεδρο της Συντεχνίας, συν. Αντώνη Κουτσούλη, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη το νέο έτος να φέρει κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

 

Η εκδήλωση συμπληρώθηκε με μουσική και χορό και με την προσδοκία ότι παρόμοιες διοργανώσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον. 




Στιγμιότυπα από την εκδήλωση: