Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Στη μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων στο οίκημα της Οργάνωσης μας στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκε και πάλι φέτος από το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος ΠΑΣΥΔΥ Λευκωσίας η ετήσια συνεστίαση για το Νέο Χρόνο των συναδέλφων θαμώνων και των φίλων του Εντευκτηρίου μας.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτή την ετήσια συνεστίαση του Τμήματος Λευκωσίας, συνάδελφοι και άλλοι προσκεκλημένοι εκφράζουν κάθε φορά διοργάνωσης την πλήρη ικανοποίησή τους. Προσφέρει σε όλους η πρωτοχρονιάτικη διοργάνωση ευκαιρία για επανένωση και συνάντηση παλιών συναδέλφων και φίλων σε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον για το οποίο συμβάλλει η εξαιρετική προσφορά πλούσιου δείπνου από το Καφεστιατόριό μας που ολοκληρώνεται από μουσικό πρόγραμμα που προσφέρει στους συμμετέχοντες ευκαιρίες για τραγούδι και χορό.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Λευκωσίας σ. Τάκης Χαμπουρίδης ευχαρίστησε τους θαμώνες για την αποδοχή της πρόσκλησης και τους ευχήθηκε προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία και διαβεβαίωσε ότι το Τμηματικό Συμβούλιο δεσμεύεται για συνεχή και αναβαθμισμένη προσφορά στα μέλη με διοργάνωση εκδηλώσεων, εκδρομών και βελτιωμένη λειτουργία του εντευκτηρίου μας.

 

Ευχές απηύθυνε προς τους συμμετέχοντες και ο Γενικός Γραμματέας ης Οργάνωσης μας σ. Γλαύκος Χατζηπέτρου, ο οποίος παρέστη στη συνεστίαση επικεφαλής των δυο Αναπληρωτών Γ.Γ. στην Κεντρική Γραμματεία συναδέλφων Στράτη Ματθαίου και Ακρίτα Ασπρή. Από το Γενικό Γραμματέα έγινε και η κοπή της βασιλόπιτας η οποία διανεμήθηκε στους παρευρισκομένους.

 

Παρέστησαν επίσης στη διοργάνωση τα Δ.Σ. του Τμήματος ΠΑΣΥΔΥ Κερύνειας και του Κλάδου Συνταξιούχων και του Συνδέσμου Βετεράνων Αξιωματικών στους οποίους η Οργάνωση μας έχει διαθέσει χώρο στέγασης. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου με την ευκαιρία αυτή ευχαρίστησε την ΠΑΣΥΔΥ για τις διευκολύνσεις και ευχήθηκε σε όλους κάθε καλό. Απηύθυνε δε πρόσκληση στα μέλη για παρακολούθηση διαλέξεων και άλλων διοργανώσεων που θα πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος. 

 

Στην υπό εκδήλωση τιμήθηκαν με ειδική πλακέττα παλαιά μέλη του Επαρχιακού Τμήματος Λευκωσίας της ΠΑΣΥΔΥ, ως ένδειξη αναγνώρισης και εκτίμησης της μακρόχρονης προσφοράς τους στο Συμβούλιο του Επαρχιακού Τμήματος Λευκωσίας της ΠΑΣΥΔΥ.




Στιγμιότυπα από την εκδήλωση: