Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Καλούνται όλα τα μέλη του Κλάδου, στις αναπληρωματικές εκλογές που θα γίνουν την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, 2020 και ώρα 4.00 μ.μ. στο GREY TERRACE δίπλα από τα γραφεία της ΠΑΣΥΔΥ (ισόγειο, αίθουσα συνεδριάσεων) στην Λευκωσία.

 

ΘΕΜΑΤΑ:
1. Αναπληρωματικές Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Συζήτηση σε πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν τους Κλάδους.

3. Οποιοδήποτε άλλο θέμα που θα υποβληθεί στο Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου δύο (2) τουλάχιστον μέρες πριν τις Αναπληρωματικές Εκλογές.

Διευκρινίζεται ότι, οι θέσεις του Συμβουλίου του Κλάδου για τις οποίες καλούνται τα μέλη να ψηφίσουν είναι:
• 2 Θέσεις Τεχνολόγων Ακτινολόγων
• 2 Θέσεις Φυσιοθεραπευτών
• 1 Θέση Εργοθεραπευτή

 

Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν όσα μέλη του κλάδου είναι μέλη της ΠΑΣΥΔΥ δώδεκα (12) μήνες πριν τις αρχαιρεσίες. Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όσοι είναι μέλη της ΠΑΣΥΔΥ την 30η Νοεμβρίου που προηγείται τις Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

 

Κάθε υποψηφιότητα προτείνεται από ένα μέλος και υποστηρίζεται από ένα άλλο μέλος γραπτώς πάνω στο συνημμένο Δελτίο Υποψηφιότητας. Κάθε πρόταση πρέπει να περιλαμβάνει και την ενυπόγραφη συγκατάθεση του υποψηφίου.

 

Με βάση το καταστατικό, όλες οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να φτάσουν στο γραμματέα πέντε (5) τουλάχιστο μέρες πριν από τη μέρα διεξαγωγής των εκλογών, δηλαδή το αργότερο μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 10ης Ιανουαρίου 2020, είτε δια χειρός, είτε με τηλεομοιότυπο στον αριθμό 22603465.

 

Για διευθέτηση παραλαβής Δελτίων Υποψηφιότητας και για επιβεβαίωση της παραλαβής, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τους πιο κάτω:
Αναστασία Σαμάρα 99802267
Ειρήνη Κλεόπα 99206215
Πιερής Οικονόμου 99423536


 

Αναστασία Σαμάρα, Γραμματέας