Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Επαρχιακό Τμήμα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λευκωσίας διοργάνωσε για τα μέλη του, με πολύ μεγάλη επιτυχία, τη δεύτερη εκδρομή στο εσωτερικό, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 (η πρώτη πραγματοποιήθηκε στις 6 Απριλίου 2019 με προορισμό τη Μονή Μαχαιρά).

 

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλάμβανε σταθμό στην πλατεία του χωριού Γαλάτα για καφέ και επίσκεψη στο μικρό και ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, ξενάγηση στο Οινοποιείο Λινός στο Όμοδος όπου παρακολουθήσαμε τη διαδικασία παρασκευής παλουζέ και σουτζουκιού και επίσκεψη στην εκκλησία Τιμίου Σταυρού Ομόδους καθώς και στα μουσεία της Εκκλησίας. Στη συνέχεια απολαύσαμε το γεύμα μας σε τοπικό παραδοσιακό εστιατόριο. Γύρω στις 5μ.μ. επιστρέψαμε στη Λευκωσία, αφού απολαύσαμε τις φθινοπωρινές ομορφιές της φύσης με την ποικιλία των χρωμάτων της εποχής αυτής.

 

Στην εκδρομή συμμετείχαν τόσο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαρχιακού Τμήματος Λευκωσίας σ. Τάκης Χαμπουρίδης, όσο και οι σ. Τασούλα Χατζηπροδρόμου, Μάρω Κουνιαΐδου, Κατερίνα Χριστοφή και ο σ. Κώστας Κωνσταντίνου, όλοι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Υπόσχεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η συνέχιση της προσπάθειας αυτής και η διοργάνωση κι άλλων εκδρομών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

 

Τασούλα Χατζηπροδρόμου
Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου
Επαρχιακού Τμήματος Λευκωσίας




Φωτογραφικά Στιγμιότυπα από την εκδρομή: