Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Αμέσως μετά την επικύρωση της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Προστασίας και Ευημερίας Παιδιού (ΠΣΕΠΕΠ) κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες για τη δημιουργία του Θεσμού του Επιτρόπου Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

 

Νιώθουμε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί αυτός ο Θεσμός λειτούργησε και φαίνεται να έχει αποδώσει πολλά προς όφελος των παιδιών που ζουν στην Κύπρο.

 

Με αυτό το σκεπτικό, οργανώνουμε, σε συνεργασία με την Κυπριακή Παιδοβουλή, μικρή εκδήλωση προς τιμήν της 1ης Επιτρόπου κ. Κουρσουμπά, θέλοντας να τονίσουμε την συμβολή της στην θεμελίωση του Θεσμού τόσο μέσα στην κρατική «μηχανή» όσο και στο πλατύτερο κοινό, ιδιαίτερα στα παιδιά.

 

Ταυτόχρονα, θεωρούμε την εκδήλωση αυτή μιαν ευκαιρία παρουσίασης της νέας Επιτρόπου στα Μέλη και τους φίλους μας ως συνεχιστή του έργου που ήδη επιτελέστηκε και ως ατόμου που πάντοτε είχε ενδιαφέρον για τα κοινά και για την εφαρμογή των δικαιωμάτων όλων των πολιτών ανεξάρτητα από ηλικία.

 

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωση που θα γίνει την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, στις 6.30μμ στην αίθουσα «Κώστας Μόντης» του Δημοτικού Μεγάρου Αγ. Δομετίου.