Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η Επιτροπή Αθλητισμού του Γενικού Συμβουλίου της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ, στο πλαίσιο των δράσεων και εκδηλώσεων της, διοργανώνει το 3ο ετήσιο (μονοήμερο) Τουρνουά Ποδοσφαίρου Σάλας (Futsal) 5X5 της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 9.00 π.μ. στα γήπεδα Campeone στην Ανθούπολη – Λευκωσία.

 

Ως εκ των πιο πάνω, η ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή προς τους Επαγγελματικούς Κλάδους της Οργάνωσής μας και καλεί όσους από αυτούς επιθυμούν να λάβουν μέρος, όπως καταρτίσουν και δηλώσουν συμμετοχή μίας αντρικής ή/και μίας γυναικείας ομάδας η οποία θα αποτελείται αποκλειστικά από μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. (μέγιστο 8 και ελάχιστο 6 παίκτες/παίχτριες ανά ομάδα). Δύναται να υπάρξει και συνεργασία Επαγγελματικών Κλάδων για κατάρτιση και δήλωση συμμετοχής μίας κοινής αντρικής ή/και μίας κοινής γυναικείας ομάδας.

 

Αναλόγως της εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή θα καταρτιστούν οι όμιλοι των  Αντρικών Ομάδων και των Γυναικείων Ομάδων.

 

Το Τουρνουά θα αθλοθετηθεί με κύπελλα για τις πρωταθλήτριες, δευτεραθλήτριες και τριταθλήτριες ομάδες.

 

Οι ενδιαφερόμενοι Επαγγελματικοί Κλάδοι παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την πιο κάτω αίτηση συμμετοχής και την αποστείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στη διεύθυνση astephani@pasydy.org ή με φαξ στο 22668639 (υπόψη κ. Αβραάμ Στεφανή – Μόνιμου Γραμματέα της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.) το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019.

 

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στο τηλ. 22844451, κ. Αβραάμ Στεφανή – Μόνιμο Γραμματέα της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.