Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς απόλαυσαν οι συνταξιούχοι συνάδελφοί μας του Επαρχιακού Τμήματος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού, στην εκδρομή που διοργανώθηκε από το Τμηματικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού στις 28/9/2019, με κύριο προορισμό την Ιερά Μονή Παναγίας Τροοδίτισσας.

 

Πρώτος σταθμός της εκδρομής, ήταν η Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο χωριό Μονάγρι Λεμεσού, όπου οι συνάδελφοί μας μετά το προσκύνημα στον ιερό ναό της μονής, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με το ιστορικό αλλά και τη δράση της μονής από τον ηγούμενό της, Αρχ. Γεννάδιο.    

 

Επόμενος σταθμός ήταν η πλατεία του χωριού Τριμίκλινη όπου οι συνάδελφοί μας μέσα σε ένα δροσερό περιβάλλον απόλαυσαν τον καφέ και το πρόγευμά τους πριν την αναχώρησή τους για την Ιερά Μονή της Παναγίας Τροοδίτισσας.

 

Μετά το προσκύνημα στην ιστορική μονή της Παναγίας Τροοδίτισσας, οι συνάδελφοι επισκέφτηκαν το εργαστήρι παρασκευής παραδοσιακών λουκουμιών στο χωριό Φοινί, το οποίο ανήκει στην κα Ουρανία Πίσσουρου, η οποία αφού επεξήγησε στους συναδέλφους τον τρόπο κατασκευής των λουκουμιών, τους ξενάγησε στους χώρους του εργαστηρίου και τους έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εύγεστα φοινιώτικα λουκούμια τα οποία παρασκευάζει.

 

Ακολούθως, οι συνάδελφοί μας, παρακάθισαν σε γεύμα σε τοπική ταβέρνα στο χωριό Μαντριά της Λεμεσού. Τελευταίος σταθμός της εκδρομής ήταν το χωριό Κυβίδες όπου οι συνάδελφοι απόλαυσαν τον καφέ τους στην «Ταβέρνα της Αγγελικής», καφές ο οποίος κεράστηκε σε όλους τους συναδέλφους από τον αγαπητό μας συνάδελφο κον Ανδρέα Χαραλάμπους (Τμήμα Γεωργίας), ο οποίος συμμετείχε στην εκδρομή.

 

Οι εκδρομείς, έφτασαν το απόγευμα πίσω στη Λεμεσό με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την επιθυμία για διοργάνωση και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων που στόχο έχουν τη σύσφιξη των σχέσεων όλων των συναδέλφων μελών της συντεχνίας μας.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επαρχιακού Τμήματος της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού, μέλη του οποίου συνόδευσαν τους συνταξιούχους συναδέλφους μας στην εκδρομή, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλους ανεξαίρετα τους εκδρομείς για τη συμμετοχή τους, με ιδιαίτερη μνεία στο συνάδελφο κον Ανδρέα Χαραλάμπους για την ευγενή προσφορά του.  

 

Από Δ.Σ. Επαρχιακού Τμήματος Λεμεσού

 




Φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδρομή: