Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Οι εξαιρετικές εντυπώσεις από την εκτέλεση του επίλεκτου προγράμματος της Χορωδίας μας στις πολλές διοργανώσεις, στις οποίες συμμετέχει μετά από σχετική πρόσκληση, επαναβεβαιώθηκαν και πάλι στις φετινές καλοκαιρινές συμμετοχές του συγκροτήματος ΠΑΣΥΔΥ σε χορωδιακές εκδηλώσεις. Η Χορωδία μας με τις εκτελέσεις της πρόσφερε πλήρη καλλιτεχνική ικανοποίηση και ενθουσιασμό στο ακροατήριο με αντίστοιχη πλήρη ικανοποίηση στους χορωδούς που με τη θετική αυτή ανταπόκριση του κοινού ενθαρρύνονται για συνεχή καλλιτεχνική αναβάθμιση και παραπέρα εμπλουτισμό των προγραμμάτων τους.

 

Η Χορωδία ΠΑΣΥΔΥ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων σ. Στράτη Ματθαίου συμμετείχε στις 15 Ιουνίου 2019 στο 9ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Λουτρακίου. Είναι χαρακτηριστικά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ακολουθούν από τη συμμετοχή της Χορωδίας υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου Μάρως Μήτσα και στο πιάνο το Μάριο Ιωάννου, με το κοινό να εκφράζει με ανάταση των χεριών τον ενθουσιασμό και τη συμμετοχή του και η μαέστρος και οι χορωδοί να απαντούν με τη δική τους ενθουσιώδη απόλυτη ικανοποίηση.

 

Για τη συμμετοχή της Χορωδίας μας στο Φεστιβάλ επιδόθηκε στον Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων αναμνηστική πλακέτα. 

 

Με την ευκαιρία της συμμετοχής του στο Φεστιβάλ Λουτρακίου η Χορωδία μας επισκέφθηκε και το Μνημείο με τον Ανδριάντα του Παλαιών Πατρών Γερμανού στην Αγία Λαύρα, τις αρχαιότητες με τα Κυκλώπεια Τείχη στις Μυκήνες και το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου παγκοσμίως διάσημο για την ακουστική του.

 

Η Χορωδία ΠΑΣΥΔΥ συμμετείχε επίσης στις 24 Ιουνίου 2019 σε εκδήλωση που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από το Μέλαθρον Οικουμενικού Ελληνισμού στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Ιεράς Μονής Κύκκου στον Αρχάγγελο με θέμα «Κύπρος… η Μαρτυρική Μεγαλόνησος» και τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη




Στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις που συμμετείχε η Χορωδία μας: