Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Με ιδιαίτερα συναισθήματα, ομάδα συναδέλφων του Χορευτικού Ομίλου ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού συμμετείχε στις 29 Ιουλίου στο 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής ΠΟ.ΛΑ.Ε.Κ στο χωριό Κονιά της Πάφου παρουσιάζοντας με επιτυχία χορούς της Μικράς Ασίας.

 

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, το Πολιτιστικό Λαογραφικό Εργαστήρι Κονιών ΠΟ.ΛΑ.Ε.Κ., παρουσίασαν χορούς από την Κύπρο και τις Κυκλάδες και συμμετείχαν επίσης και οι χορευτικοί όμιλοι από την Ελλάδα - Πολιτιστικός Σύλλογος «Αβάντες» Ξάνθης με Θρακιώτικους χορούς και η Χορευτική Ακαδημία Πεύκων Θεσσαλονίκης με χορούς από τη Μακεδονία.

 

Ο Χορευτικός Όμιλος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου Κούλλη Βασιλείου, παρουσίασε χορούς της Μικράς Ασίας αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και αποσπώντας το θεμό χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκόμενους.

 

Ο επικεφαλής της αποστολής του Χορευτικού Ομίλου, πρόεδρος του Τμηματικού Συμβουλίου ΠΑΣΥΔΥ Λεμεσού Ευγένιος Χατζηπέτρου σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση αφού εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες όλων των συναδέλφων προς τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Λαογραφικού Εργαστηρίου Κονιών κ. Θωμά Νικοδήμου για την πρόσκληση για τη συμμετοχή του συγκροτήματος μας, υπογράμμισε το γεγονός ότι η ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. μέσα από τις δραστηριότητες της προωθεί και στηρίζει ποικιλοτρόπως τόσο την πολιτιστική όσο και την πνευματική μας εθνική παράδοση. 




Στιγμιότυπα από το Φεστιβάλ: