Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Δ.Σ του Επαρχιακού Τμήματος ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. Λεμεσού προσκαλεί τα μέλη του για συμμετοχή στον «Χορευτικό Όμιλο» του Επαρχιακού Τμήματος Λεμεσού ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

 

Θα παραδίδονται ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Ρεμπέτικων, Κυπριακών και Ελληνικών χορών για ενήλικες και δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ., καθώς επίσης και οι σύζυγοι και τα παιδιά τους.

 

Στο Χορευτικό Τμήμα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. μπορούν να συμμετάσχουν άτομα που έχουν ασχοληθεί ξανά με το χορό και παράλληλα, θα δημιουργηθεί ομάδα χορού ενηλίκων για αρχάριους.

 

Για την καλύτερη οργάνωση παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να αποταθούν εγκαίρως μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2019 στο τηλέφωνο επικοινωνίας 25802771 ή 99469943 κ. Κούλλη Βασιλείου (Υπεύθυνος διδασκαλίας Χορευτικού Ομίλου).

 

Η μέρα και η ώρα διδασκαλίας θα σας κοινοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο όταν θα συμπληρωθούν οι συμμετοχές των ενδιαφερομένων.

 

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. ΛΕΜΕΣΟΥ

(Σημ.: Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλα τα μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ., Δημόσιους Υπαλλήλους και μέλη της Αστυνομικής Δύναμης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.)