Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η πλατφόρμα των Τουρκοκυπριακών Συνδικαλιστικών Οργανώσεων κάλεσε σε γενική απεργία ως αντίδραση στο πρωτόκολλο που υπεγράφη μεταξύ του ψευδοκράτους και της Τουρκίας.

 

Σε γραπτή του δήλωση εκ μέρους της πλατφόρμας ο γενικός γραμματέας της Τουρκοκυπριακής Οργάνωσης Διδασκαλίας ΚΤΟΣ Σενέρ Ελτσίλ δήλωσε ότι η πλατφόρμα απορρίπτει την συμφωνία που υπεγράφη από την κυβέρνηση στην Άγκυρα για πολιτικούς λόγους και από την ‘κυβέρνηση’ UBP-HP ως προϋπόθεση για την αύξηση της χορηγίας της Τουρκίας προς του ΤΚυπρίους.

 

Το πακέτο αποτελεί απειλή για την ταυτότητα, την κουλτούρα και την ύπαρξη των Τ/κ, είπε ο Σενερ Ελτσίλ προσθέτοντας πως αποτελεί επίσης προσπάθεια για φτωχοποίηση των Τουρκοκυπρίων η οποία ενθαρρύνει τους Τ/κ νέους να φύγουν από τον τόπο τους με επιβολή στην πολιτική βούληση των ΤΚ.

 

Η πλατφόρμα κάλεσε τους Τουρκοκύπριους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην γενική απεργία για να έχουν μια ανθρώπινη ζωή, να κυβερνούν οι ίδιοι τους εαυτούς τους και να λάβουν μια έντιμη θέση ως μέρος της ομόσπονδης Κύπρου.