Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Ο Γενικός Γραμματέας σ. Γλαύκος Χατζηπέτρου επικεφαλής μελών της ηγεσίας της Οργάνωσής μας και με συνοδεία ομάδας στελεχών συνεχίζει να ενημερώνει τα μέλη για τα τρέχοντα επαγγελματικά θέματα που χειρίζεται η Οργάνωσή μας και τις αναμενόμενες συναφείς εξελίξεις.

 

Συγκεκριμένα, ο ΓΓ καλύπτει τις εξελίξεις σε σχέση με τις προσφυγές της Οργάνωσής μας στο Ανώτατο Δικαστήριο, όπως και για τα θέματα του έκτακτου προσωπικού και τους χειρισμούς της Οργάνωσής μας.

 

Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιήθηκαν ήδη μαζικές συγκεντρώσεις συναδέλφων στους τόπους εργασίας στη Λευκωσία και προγραμματίζονται παρόμοιες συσκέψεις στη Λεμεσό και την Πάφο.

 

Στη Λευκωσία οι συναντήσεις έγιναν στις 24 Μαΐου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και την 31 Μαΐου στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Οι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα δημοσιοϋπαλληλικού ενδιαφέροντος θέματα και τις σχετικές εκκρεμότητες και να υποβάλουν ερωτήσεις για συμπληρωματικές πληροφορίες.

 

Η σύσκεψη στη Λεμεσό θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 5.30 μ.μ. στο οίκημα της Οργάνωσής μας και ακολουθεί η συνάντηση στην Πάφο την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στις 6.00 μ.μ. στο οίκημα της ΠΑΣΥΔΥ. 




Στιγμιότυπα από την ενημερωτική συνάντηση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας: