Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Επαρχιακό Τμήμα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ Λευκωσίας διοργάνωσε για τα μέλη του, με πολύ μεγάλη επιτυχία την πρώτη εκδρομή στο εσωτερικό, το Σάββατο 6 Απριλίου 2019.

 

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιελάμβανε επίσκεψη στην Μονή του Αγίου Ηρακλειδίου στο χωριό Επισκοπειό και αμέσως μετά στην Μητρόπολη Ταμασσού και Ορεινής όπου μας ανέμενε ο Μητροπολίτης Ησαΐας για ξενάγηση στους χώρους της Μητρόπολης και ιδιαίτερα στους Μουσειακούς της χώρους.

 

Επισκεφθήκαμε δίπλα τη μεγαλοπρεπή Ρωσική Εκκλησία του Αποστόλου Αντρέα και ακολούθως οδεύσαμε προς την Ιερά Μονή Μαχαιρά, όπου και πάλι μας ανέμενε ο Ηγούμενος της Μονής για την ξενάγηση. Αφού μας πρόσφεραν τσάι βοτάνων στο αρχονταρίκι της Μονής κατευθυνθήκαμε στο χωριό Φυκάρδου μέσω Λαζανιάς και Γούρι. Στο Φικάρδου απολαύσαμε το γεύμα μας σε τοπικό παραδοσιακό εστιατόριο.

 

Το απόγευμα επισκεφθήκαμε τη νεοσύστατη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, όπου μας ανέμενε η Ηγουμένη για ξενάγηση και φιλοξενία. Γύρω στις 6 μ.μ. επιστρέψαμε στη Λευκωσία, αφού απολαύσαμε τις ανοιξιάτικες ομορφιές της φύσης, με την ποικίλη βλάστηση και τα αγριολούλουδα όλων των χρωμάτων, τα ολάνθιστα δέντρα και τους θάμνους και τα νερά να τρέχουν άφθονα σε ρυάκια και ποταμούς.

 

Στην εκδρομή συμμετείχαν τόσο ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαρχιακού Τμήματος ΠΑΣΥΔΥ Λευκωσίας κος Τάκης Χαμπουρίδης όσο και οι κ.κ. Τασούλα Χατζηπροδρόμου και Μάρω Κουνιαΐδου μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Υπόσχεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι συνέχιση της προσπάθειας αυτής και η διοργάνωση κι άλλων εκδρομών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.