Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού έχει προκαλέσει αρκετές αλλαγές και στην τουριστική βιομηχανία. Δυστυχώς κάποια τουριστικά καταλύματα αποφάσισαν να αναστείλουν τη λειτουργία τους, ενώ κάποια άλλα θα λειτουργήσουν για συγκεκριμένη καλοκαιρινή περίοδο. Λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα η Οργάνωσή μας αποφάσισε όπως επαναπροκηρύξει τις αιτήσεις για τις θερινές διακοπές αφαιρώντας τα καταλύματα που εν τέλει δεν θα λειτουργήσουν, συμπληρώνοντας όμως το κενό με καινούργιες συνεργασίες με άλλα καταλύματα.

 

Όπως και σε προηγούμενα χρόνια, πρόσθετα από τα διαμερίσματα της Οργάνωσής μας στη Χλώρακα και τις Πλάτρες, έχουν γίνει διευθετήσεις για την παραχώρηση και φέτος οργανωμένων διαμερισμάτων και δωματίων σε ξενοδοχεία στον Πρωταρά, Αγία Νάπα, Αγρό και στην Πάφο.

 

Για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο τα διαμερίσματα της Οργάνωσής μας στην Πάφο και Πλάτρες θα ενοικιάζονται πάνω σε εξαήμερη βάση (6 βράδια), ώστε να διασφαλίζεται η αυστηρή εφαρμογή των μέτρων προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες τους Υπουργείου Υγείας προς τους υπεύθυνους ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων. Τα δωμάτια σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα που έχουν εξασφαλιστεί με επιχορηγημένο ενοίκιο στον Πρωταρά, Αγία Νάπα, Αγρό και στην Πάφο θα ενοικιάζονται πάνω σε πενθήμερη βάση (5 βράδια).

 

Εάν υπάρξουν περισσότερες αιτήσεις από τα διαθέσιμα διαμερίσματα / δωμάτια ξενοδοχείων, θα διεξαχθεί κλήρωση και ο ονομαστικός κατάλογος των συναδέλφων που θα κληρωθούν, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020.

 

Πληρωμές θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020, μέχρι και την Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία πληρωμής πατήστε εδώ.