Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Ο Κλάδος Συνταξιούχων ΠΑΣΥΔΥ έλαβε μέρος στην Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης στις 05 – 09 Νοεμβρίου 2018 για θέματα που άπτονται της Τρίτης Ηλικίας. Η εβδομάδα ενημέρωσης διοργανώθηκε από την Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής Κύπρου (ΕΕΒΚ) σε συνεργασία με πέραν των 30 φορέων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, μεταξύ των οποίων το Υπουργείο Υγείας και τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο.

 

Η εβδομάδα περιλάμβανε διάφορες εκδηλώσεις και ημερίδες για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της επιστημονικής, ερευνητικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινού για θέματα της Τρίτης Ηλικίας.

 

Η τελετή έναρξης μαζί με δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοπιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου τη Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:30π.μ και τελούσε υπό την αιγίδα του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριου Νίκου Αναστασιάδη. Στην τελετή έναρξης παρέστησαν και απηύθυναν  χαιρετισμό ο Έντιμος Υπουργός Υγείας κύριος Κωνσταντίνος Ιωάννου και η Έντιμη Υπουργός Εργασίας, Προνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου.




Φωτογραφικά Στιγμιότυπα από την τελετή έναρξης: