Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Ήρθε η ώρα για περισσότερη πολιτική βούληση και κοινωνικό ακτιβισμό για την προστασία των δικαιωμάτων των ηλικιωμένων, λένε οι συμμετέχοντες στην Ετήσια Διάσκεψη και Γενική Συνέλευση του AGE για το 2017.

 

Οι ηλικιωμένοι και οι Οργανώσεις τους πρέπει να παραμείνουν μαζί για να καταπολεμήσουν τις διακρίσεις λόγω ηλικίας που εξακολουθούν να υφίστανται στις κοινωνίες μας και για να ενισχύσουν την κοινωνική δικαιοσύνη μεταξύ των γενεών. Η δήλωση αυτή ήταν ένα από τα συμπεράσματα της Ετήσιας Διάσκεψης και της Γενικής Συνέλευσης του AGE Platform Europe που πραγματοποιήθηκε στις 7 και 9 Ιουνίου στις Βρυξέλλες.

 

Οι τριήμερες εκδηλώσεις εξέτασαν τον τρόπο προστασίας των ηλικιωμένων από τις διακρίσεις, τις ανισότητες και την κακοποίηση στο πλαίσιο της ισχύουσας και μελλοντικής νομοθεσίας και μέτρων για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

 

Τα μέλη του AGE και οι εξωτερικοί συμμετέχοντες αναγνώρισαν ότι, αν και έχει ιστορικά παραμεληθεί, τα ηλικιωμένα άτομα θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν το ίδιο επίπεδο νομικής προστασίας όπως οποιοσδήποτε άλλος πληθυσμός ή ηλικιακές ομάδες και τα δικαιώματά τους θα πρέπει να υλοποιούνται και να εφαρμόζονται στην ΕΕ και παγκοσμίως.

 

Η Οργάνωσή μας συμμετείχε στην Ετήσια Διάσκεψη και Γενική Συνέλευση του AGE με αντιπρόσωπο από τον Κλάδο Συνταξιούχων μας.

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για την Ετήσια Διάσκεψη και τη Γενική Συνέλευση του AGE μπορείτε να βρείτε πατώντας στον πιο κάτω σύνδεσμο:

https://age-platform.eu




Φωτογραφικά Στιγμιότυπα: