Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) του Κλάδου Υπαλλήλων του Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφορικής καλεί όλα τα μέλη του στην Ετήσια Γενική Συνέλευση την Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019 και ώρα 1:30μμ – 3:30μμ στις αίθουσες 4160 και 4161 στον 1ο όροφο του Υπουργείου Οικονομικών.

 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

 1. Λογοδοσία της Προέδρου του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

 2. Ταμειακή Έκθεση.

 3. Εξουσιοδότηση Διοικητικού Συμβουλίου για λήψη δυναμικών μέτρων.

 4. Οποιοδήποτε άλλο θέμα που θα υποβληθεί γραπτώς στο Διοικητικό Συμβούλιο, δύο (2) τουλάχιστον μέρες πριv από την καθορισθείσα ημερομηνία της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.

 5. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

 
 
Για την υποβολή υποψηφιοτήτων οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν το συνημμένο έντυπο και το υποβάλουν συμπληρωμένο στη Γραμματέα, Ναϊρή Γιλτιζιάν ή στη συνάδελφο Χαρίκλεια Ολυμπίου τουλάχιστον πέντε μέρες (5) πριν από τη Γενική Συνέλευση (λόγω του ότι εμπίπτει Σαββατοκύριακο θεωρείται ως η τελευταία ημερομηνία υποβολής η Παρασκευή 1/3/2019 μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι).
 
 
Διευκρινίζουμε ότι, ο αριθμός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ανέρχεται στα 7 και τα 2 μέλη εκλέγονται από την Τεχνική Πυραμίδα ενώ τα υπόλοιπα 5 από την Επιστημονική Πυραμίδα του Κλάδου. Όλοι οι ψηφοφόροι θα ψηφίζουν 7 άτομα (όχι λιγότερα, ούτε περισσότερα) και από τις 2 κατηγορίες (5 από το επιστημονικό και 2 από το τεχνικό προσωπικό).
 
 
Η παρουσία όλων των μελών του Κλάδου κρίνεται απαραίτητη.
 
 
Οποιοσδήποτε αριθμός μελών παρευρίσκεται μετά από την παρέλευση 15 λεπτών θα αποτελεί απαρτία.
 
 
Η Γραμματέας