Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Καλείστε σε Ετήσια Γενική Συνέλευση του Κλάδου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Μαρτίου  2019 και ώρα στα 3.30 μ.μ. στα Κεντρικά Γραφεία του Τμήματος, στην οδό Κλήμεντος 9, στην αίθουσα του Εκπαιδευτικού Κέντρου, στον 6ο όροφο.

 

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.

 

1. Ημερήσια Διάταξη:

α. Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου στα πεπραγμένα του χρόνου που έληξε, από τον Πρόεδρο του Κλάδου

β. Οικονομική Έκθεση / Ταμεία του Κλάδου

γ. Οποιονδήποτε άλλο θέμα  που  κατά  την άποψη  του Διοικητικού Συμβουλίου ή οποιουδήποτε  μέλους  του Κλάδου πρέπει να συζητηθεί  και που  υποβάλλεται στο Διοικητικό Συμβούλιο δύο (2) τουλάχιστον  μέρες πριν την Ετήσια  Γενική  Συνέλευση.

δ. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Κλάδου για την επόμενη τριετία.

 

2. Με βάση τα άρθρα 15(2) και 15(6) του Καταστατικού της Οργάνωσής μας το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου μας αποτελείται από 6 μέλη (3 Επιστημονικό προσωπικό, 3 Τεχνικό Προσωπικό).

 

3. Κάθε υποψήφιος για το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να προτείνεται από ένα μέλος και υποστηρίζεται από άλλο γραπτώς που να περιλαμβάνει και την ενυπόγραφη συγκατάθεση του υποψηφίου. Οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν πάνω σε ειδικό δελτίο υποψηφιότητας το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν στη Γραμματέα του Κλάδου συν. Σάββια Χουρρέ, τηλ. 25827364, φαξ. 25306526, πέντε (5) μέρες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, δηλαδή το αργότερο μέχρι τη 2α Μαρτίου 2019 ώρα 12.00 το μεσημέρι, σύμφωνα με το άρθρο 15.5(γ) του Καταστατικού.

 

4. Κατάλογος των υποψηφίων, με αλφαβητική σειρά με βάση το επώνυμό τους, θα αναρτήθει σε πίνακα γνωστοποιήσεων τουλάχιστον τέσσερις (4) μέρες πριν από τη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης.

 

Συναδελφικά

Μαριλένα Πελεκάνου
Πρόεδρος

Σάββια Χουρρέ
Γραμματέας