Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Σε εκλογή Προεδρείου και Γραμματείας θα προβεί στις 21 – 24 Μαΐου το Κογκρέσο της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων ETUC και η Εκτελεστική Επιτροπή της Συνομοσπονδίας έχει ήδη αποφασίσει να στηρίξει την επανεκλογή της Γενικής Γραμματέως της ETUC Luca Visentini. Δεν ανακοινώθηκε όμως οποιαδήποτε άλλη υποψηφιότητα.

 

Το Κογκρέσο θα προβεί επίσης στην εκλογή του Προεδρείου της Συνομοσπονδίας το οποίο απαρτίζεται από τον Πρόεδρο και δυο Αντιπροέδρους, όπως και στην εκλογή της 5μελούς Γενικής Γραμματείας που περιλαμβάνει δύο Αναπληρωτές Γενικούς Γραμματείς. Σχετική πρόσκληση έχει ήδη σταλεί για υποβολή υποψηφιοτήτων.

 

Από πλευράς της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Δημοσιοϋπαλληλικών Συνδικάτων EPSU μετά από διαβουλεύσεις με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας έχουν κατατεθεί υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων και της Ομοσπονδιακής Γραμματέως Esther Lynch για τη θέση Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα της ETUC. Διενεργούνται επίσης συνεντεύξεις με υποψηφίους για τις άλλες θέσεις στη Συνομοσπονδία.

 

Οι τελικές αποφάσεις της ΕΡSU αναμένεται να ανακοινωθούν και συζητηθούν στη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής στις 12 -13 Μαρτίου ή το αργότερο στις 15 Μαΐου.