Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Σύμφωνα με το άρθρο 15, Παράγραφος 15 και το άρθρο 4.α του Παραρτήματος του Καταστατικού της Οργάνωσής μας, το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλεί στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση το Κλάδου Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Υπηρεσιών, κατά την οποία θα γίνει και η εκλογή για την ανάδειξη του νέου Κλαδικού Συμβουλίου.

 

Η Συνέλευση θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.30π.μ. στα γραφεία της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. (2ος όροφος, Πολιτιστικό Κέντρο).

 

Τα κύρια θέματα της ημερήσιας διάταξης θα περιλαμβάνουν:

1. Λογοδοσία της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου πάνω στα πεπραγμένα του χρόνου που έληξε.

2. Συζήτηση πάνω στη λογοδοσία τη Προέδρου και λήψη αποφάσεων πάνω σε κάθε θέμα της ημερήσιας διάταξης.

3. Οποιοδήποτε άλλο θέμα που κατά την άποψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κλάδου, των διαφόρων σωμάτων της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. ή οποιουδήποτε μέλους του Κλάδου πρέπει να συζητηθεί και που υποβάλλεται στο Διοικητικό Συμβούλιο δύο (2) τουλάχιστον ημέρες πριν την Ετήσια Γενική Συνέλευση.

4. Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Κλαδικού Συμβουλίου (εκλογή 8 ατόμων). Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη του Κλάδου που ανήκουν στη δύναμη της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. δώδεκα (12)τουλάχιστον μήνες πριν τις αρχαιρεσίες.

 

Όλες οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο πρέπει να φθάσουν στα Μέλη του Κλάδου, κ. Αναστασία Ανθούση (email: aanthousi@phs.moh.gov.cy) ή κ. Δώρα Μασιά (αρ. τηλ. 22405153/99487304, fax: 22405155) πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών.

 

Σημειώνεται πως, δικαίωμα του εκλέγειν έχουν όσα μέλη βρίσκονται ταμειακά σε τάξη προς την ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. και είναι μέλη την 30η Νοεμβρίου, που προηγείται των τακτικών ετήσιων γενικών συνελεύσεων ή/και σύμφωνα με το άρθρο (8) του καταστατικού.

 

Η παρουσία και συμμετοχή στη Συνέλευση και στις εκλογές όλων σας είναι απαραίτητη.

 

Συναδελφικά,

Αναστασία Ανθούση
Πρόεδρος

Σταυρούλλα Νικολάου
Γραμματέας