Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η γιορτή της βασιλόπιτας των συνταξιούχων και των φίλων θαμώνων του εντευκτηρίου της Οργάνωσής μας στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στο καφεστιατόριό μας Grey Terrace.

 

Η εκδήλωση, η οποία έχει καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός, προσφέρει στους συμμετέχοντες ευκαιρία να συναντήσουν σε εορταστικό περιβάλλον παλιούς συναδέλφους να ανταλλάξουν ευχές και πληροφορίες για τα δικά τους και για κοινούς συναδέλφους και φίλους και να απολαύσουν τις γαστριμαργικές λιχουδιές που ετοιμάζονται από το προσωπικό του καφεστιατορίου.

 

Τους συναδέλφους χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Τμήματος Λευκωσίας σ. Τάκης Χαμπουρίδης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Οργάνωσης μας σ. Στράτης Ματθαίου και ο Γενικός Γραμματέας σ. Γλαύκος Χατζηπέτρου. Ευχήθηκαν στους συμμετέχοντες υγεία και οικογενειακή ευτυχία για το νέο χρόνο και ο Αν. Γ.Γ. όσο και ο Γ.Γ. ενημέρωσαν και για τις εξελίξεις και για τις δράσεις της Οργάνωσης μας στα θέματα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τους συνταξιούχους συναδέλφους.

 

Πλήρη ικανοποίηση εξέφρασαν όλοι οι συνάδελφοι και φίλοι που συμμετείχαν στη συνεστίαση και ευχαρίστησαν τους διοργανωτές όπως και το προσωπικό του καφεστιατορίου για την εξαιρετική περιποίηση και την εκλεκτή ποιότητα των εδεσμάτων και των γλυκών του μπουφέ που προσφέρθηκαν. Πλήρη ικανοποίηση εκφράστηκε και για το εκλεκτό μουσικό πρόγραμμα που έδωσε ευκαιρία για συμμετοχή σε τραγούδια και χορό αφήνοντας την όλη διοργάνωση χωρίς οποιοδήποτε κενό. Κόπηκε και διανεμήθηκε η βασιλόπιτα και έγινε και κλήρωση πλούσιων δώρων.




Στιγμιότυπα από την εκδήλωση: