Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Alexander College προσφέρει τη δυνατότητα διεκδίκησης τεσσάρων υποτροφιών στο αξιολογημένο-πιστοποιημένο από τον Φορέα ΔΙ.Π.Α.Ε πρωτοποριακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA with Specializations in Management and Public Procurement  (Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ειδικεύσεις στη Διαχείριση και στις Δημόσιες Συμβάσεις (18 μήνες, 90 ECTS) (https://alexander.ac.cy/courses/postgraduate-2/mba-with-specializations-in-management-procurement/). Πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα στην Κύπρο αυτή τη στιγμή που προσφέρει πιστοποιημένες σε μεταπτυχιακό επίπεδο γνώσεις, δεξιότητες  και ειδικότητα στις  Δημόσιες Συμβάσεις.

 

Το Πρόγραμμα αυτό προσφέρει σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τις δημόσιες συμβάσεις ή επιθυμούν να ενδιατρίψουν στο πεδίο, την απαραίτητη γνώση και μεθοδολογία στον τομέα. Το Πρόγραμμα διακρίνεται για την ευελιξία του. Οι φοιτητές διδάσκονται και αξιολογούνται από έμπειρους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες σε τρία μαθήματα το δίμηνο (σύνολο 13 μαθήματα) και σε μια τελική εργασία (με περιθώριο 6 μηνών), ώστε να μπορούν να αποδώσουν. Οι διαλέξεις διαρκούν 2 ώρες για κάθε μάθημα και γίνονται απογεύματα ή το Σάββατο (πρωινό).

 

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε στελέχη της ευρύτερης δημόσιας υπηρεσίας, με τουλάχιστον τριετή επαγγελματική εμπειρία, μέλη της ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. οι οποίοι πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια. Οι υποτροφίες αφορούν στη  νέα περίοδο έναρξης του προγράμματος στις 4 Φεβρουαρίου 2019 και καλύπτουν το 15% των διδάκτρων (από €6,950 σε €5,900). Οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα διεκδίκησης της κρατικής φοιτητικής χορηγίας που μπορεί να φτάσει μέχρι €3,420.

 

Κριτήρια Εισδοχής
Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι αναγνωρισμένου πτυχίου. Επιπλέον, απαιτείται συστατική επιστολή από ένα εργοδότη ή ανώτερο ή μία συστατική επιστολή από ακαδημαϊκό. Δεκτές μπορεί να γίνουν αιτήσεις από άτομα που δεν κατέχουν πρώτο τίτλο σπουδών αλλά διαθέτουν αποδεδειγμένη 5ετή επαγγελματική εμπειρία.

 

Αιτήσεις αποστέλλονται στο https://alexander.ac.cy/apply-now/ με υποσημείωση από τον αιτητή «Υποτροφίες MBA-ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.» και στο info@alexander.ac.cy. Για πληροφορίες 24-532373.