Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου δέχεται αιτήσεις από πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας συμπεριλαμβανομένων των μελών της Δημόσιας Υπηρεσίας, της Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, της Αστυνομικής Δύναμης καθώς και των μόνιμων αξιωματικών και υπαξιωματικών της Εθνικής Φρουράς, για παραχώρηση 15 υποτροφιών που θα χρηματοδοτηθούν από την Δημοκρατία για εκπαίδευση στον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας στην Κύπρο. Οι υποτροφίες θα είναι διάρκειας 2,5 περίπου ετών και η εκπαίδευση αναμένεται να αρχίσει περί τις αρχές του 2019.

 

Αιτήσεις από μέλη της Δημόσιας Υπηρεσίας, της Δημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, της Αστυνομικής Δύναμης, καθώς και των μόνιμων αξιωματικών και υπαξιωματικών της Εθνικής Φρουράς, θα γίνονται δεκτές νοουμένου ότι θα υποβληθούν μέσω των οικείων Τμηματαρχών ή μέσω των οικείων Αρμόδιων Αρχών τους.

 

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν συμπληρώσει το 32ο έτος της ηλικίας τους κατά την 31η Δεκεμβρίου 2018.

 

Μετά από σχετική παράταση που δόθηκε από την παραχωρούσα Αρχή, ως τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων ορίστηκε η Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019, ώρα 2:00 μ.μ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τη σχετική Ανακοίνωση και την Αίτηση με αρ. Ι.Κ.Υ.Κ. 97 πιο κάτω ή να τα εξασφαλίσουν από:
• τα Γραφεία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου στη Λευκωσία,
• τις Επαρχιακές Διοικήσεις σε όλες τις Επαρχίες,
• τα Γραφεία Εξυπηρέτησης του Πολίτη σε όλες τις Επαρχίες,
• από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας,
• την Ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου http://www.cyscholarships.gov.cy

 

 

Η ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων θα τηρηθεί αυστηρά. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων που θα αποστέλλονται ταχυδρομικώς, θα προκύπτει από την ευκρινή σφραγίδα του ταχυδρομείου.

 

Επιπρόσθετα στοιχεία/πιστοποιητικά/δικαιολογητικά, τα οποία θα υποβάλλονται μετά τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων, καθώς και τη λήψη της τελικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος για την παραχώρηση των υποτροφιών, δεν θα γίνονται δεκτά.

 

Οι αιτήσεις με όλα τα στοιχεία και πιστοποιητικά θα πρέπει να παραδοθούν στη Γραμματεία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου ή να αποσταλούν συστημένες, μέσω ταχυδρομείου, μέχρι την Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 2:00μ.μ. στη διεύθυνση: Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου, Φλωρίνης 7, GREG Tower, 3ος όροφος, 1065 Λευκωσία, ή στην Τ.Θ. 23949, 1687 Λευκωσία.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22 456433 (ΙΚΥΚ) και 22 404102/152 (Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας).