Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Συνάδελφοι,

Όπως ορίζεται στη Συμφωνία που υπογράφηκε στις 7 Μαρτίου 2017 στο Προεδρικό, από 1η Ιανουαρίου 2019 ο νοσηλευτικός κλάδος εντάσσεται στην επιστημονική δομή. Ως εκ τούτου έχει αποφασισθεί όπως διοργανωθούν συναντήσεις στα νοσοκομεία προς ενημέρωση των μελών μας, όσον αφορά τον τρόπο ένταξής μας στις νέες κλίμακες καθώς και τους νέους τίτλους που θα έχει η κάθε κατηγορία προσωπικού. Στις συναντήσεις θα παρευρεθεί και κλιμάκιο από στελέχη της ΠΑΣΥΔΥ, οι οποίοι θα μας αναλύσουν λεπτομερώς τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί με βάση τις ισχύουσες νομοθεσίες και κανονισμούς.

 

Οι συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί ως ακολούθως:

29/11/18         Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας 10π.μ. – 12μ.μ.   -   Αίθουσα Σεμιναρίων (Δερματολογικό)

 

4/12/18          Νοσοκομείο Πάφου 10.30π.μ. – 12.30μ.μ.   -   Αμφιθέατρο Νοσοκομείου (Η συγκέντρωση καλύπτει και το Νοσοκομείο Πόλις)

 

10/12/18         Νοσοκομείο ΝΑΜ ΙΙΙ 11π.μ. - 1μ.μ.

 

14/12/18         Νοσοκομείο Αμμοχώστου 9π.μ. – 10π.μ.

 

14/12/18         Νοσοκομείο Λάρνακας 11π.μ. – 1μ.μ.

 

17/12/18         Νοσοκομείο Λεμεσού 11π.μ. – 1μ.μ.

 

Παράκλησή μας είναι όπως στις συναντήσεις παρευρεθούν 2-3 άτομα από το κάθε τμήμα, γι’ αυτό καλούμε τους υπευθύνους των τμημάτων να διευθετήσουν το πρόγραμμα, ούτως ώστε να μπορούν οι συνάδελφοι να προσέλθουν στις συναντήσεις. Η Διεύθυνση Νοσηλευτικών Υπηρεσιών και οι Νοσηλευτικές Διευθύνσεις έχουν ενημερωθεί και συνεπώς θα παρασχεθούν οι απαραίτητες διευκολύνσεις στο προσωπικό για να παρευρεθεί.

 

Οι συγκεντρώσεις θα γίνουν για τα μέλη της ΠΑΣΥΔΥ.

      

Τα μέλη του Κλάδου ανεξάρτητα από το πού εργάζονται, μπορούν να παρευρεθούν σε όποια συνάντηση είναι πιο πρακτικό γι’ αυτούς.

                                                                       

Από το Δ.Σ. του Κλάδου Γενικού Νοσηλευτικού Προσωπικού