Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Tο Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (Ι.Κ.Υ.Κ), δέχεται αιτήσεις από πολίτες της Κυπριακής ∆ημοκρατίας, συμπεριλαμβανομένων των μελών της ∆ημόσιας Υπηρεσίας, της ∆ημόσιας Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, των Νομικών Προσώπων ∆ημοσίου ∆ικαίου, της Αστυνομικής ∆ύναμης καθώς και των μόνιμων αξιωματικών και υπαξιωματικών της Εθνικής Φρουράς, για παραχώρηση 15 υποτροφιών που θα χρηματοδοτηθούν από τη ∆ημοκρατία για εκπαίδευση στον Έλεγχο Εναέριας Κυκλοφορίας στην Κύπρο.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τη σχετική Ανακοίνωση με αρ. 428 και Αίτηση με αρ. 97 από τα Γραφεία του Ι.Κ.Υ.Κ, τις Επαρχιακές Διοικήσεις, τα Γραφεία Εξυπηρέτησης του Πολίτη, από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας, ή από την ιστοσελίδα: http://www.cyscholarships.gov.cy και να την παραδώσουν ή αποστείλουν, συστημένη μέσω Ταχυδρομείου, στη διεύθυνση: Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, Φλωρίνης 7, Greg Tower, 3ος όροφος, 1065 Λευκωσία ή στην Τ.Θ. 23949, 1687 Λευκωσία, μέχρι την Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018, ώρα 2:00 μ.μ. Ελλιπείς ή / και εκπρόθεσμες αιτήσεις, δεν θα γίνονται αποδεκτές.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22456433 (ΙΚΥΚ) και 22404102/152 (Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας) ή μέσω Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου: ikyk@ikyk.org.cy.