Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018, από τις 3:30 - 6:30μ.μ. πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα "Μιχαλάκη Καραολή" Αμφιθέατρο ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. στη Λευκωσία ενημερωτική παρουσίαση από το Τμήμα Φορολογίας για την ηλεκτρονική υποβολή της Δήλωσης Εισοδήματος Ατόμου για το φορολογικό έτος 2017 στο σύστημα TAXISnet.

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγινε ενημέρωση από Λειτουργούς του Τμήματος Φορολογίας για:

-Το σύστημα TAXISnet και τη διαδικασία εγγραφής σε αυτό.

-Τον τρόπο υποβολής της Δήλωσης Εισοδήματος μέσω του συστήματος TAXISnet.

 

Παράλληλα οι συνάδελφοι, Λειτουργοί του Τμήματος Φορολογίας, πρόθυμα δέχτηκαν τις απορίες των παρευρισκομένων αναφορικά με το σύστημα TAXISnet και την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης μέσω του συστήματος και απάντησαν σε όλους ανεξαιρέτως, γι' αυτό εξάλλου αν και η κανονική διάρκεια του εργαστηρίου ήταν δύο ώρες (μέχρι τις 5:30μ.μ.), το εργαστήριο ολοκληρώθηκε στις 6:30μ.μ.

 

Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΠΑΣΥΔΥ ως μία προσφορά προς τα μέλη μας. Επί της ευκαιρίας να ευχαριστήσουμε τους συνάδελφους Λειτουργούς του Τμήματος Φορολογίας για την άριστη συνεργασία.

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία ημερομηνία υποβολής Δήλωσης Εισοδήματος Ατόμου όπως επίσης και η τελευταία ημερομηνία καταβολής/πληρωμής του οφειλόμενου φόρου είναι η 31η Οκτωβρίου 2018.

 




Στιγμιότυπα από τη διάρκεια του Εργαστηρίου: