Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, στο Καφεστιατόριο της ΠΑΣΥΔΥ Grey Terrace το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Συνταξιούχων της Οργάνωσής μας τίμησε το συνάδελφο Μίκη Νησιώτη για τη μακρά πολύμορφη προσφορά του στην Οργάνωση.

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκ μέρους των οποίων χαιρέτισε τον τιμώμενο ο Πρόεδρος του Κλάδου σ. Δήμος Πογιατζής, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την ενεργό συνεισφορά του στο έργο του Κλάδου και την πραγμάτωση των στόχων του.

 

Παρέστησαν επίσης μέλη της Κεντρικής Γραμματείας με επικεφαλής το Γενικό Γραμματέα σ. Γλαύκο Χατζηπέτρου ο οποίος ευχαρίστησε το Μίκη για την ευρύτερη προσφορά του στη δημοσιοϋπαλληλική συνδικαλιστική δραστηριότητα και του επέδωσε και αναμνηστικό δώρο.

 

Ο τιμώμενος συνάδελφος ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και γενικότερα την Οργάνωσή μας για την τιμή που του έγινε και σε ομιλία του αναφέρθηκε στην υπηρεσιακή του ανέλιξη στις τάξεις της ταχυδρομικής υπηρεσίας όπως και στην πολυετή δράση του στο δημοσιοϋπαλληλικό συνδικαλισμό, αλλά και στην ενεργό συμμετοχή του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της πατρίδας μας. 




Στιγμιότυπα από την εκδήλωση: