Εξοχικά Διαμερίσματα ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Εγγραφή Μέλους

Περισσότερα »

Εκπτωτικό Σχέδιο Μελών

Περισσότερα »

Τα νέα του Κλάδου Συνταξιούχων ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Περισσότερα »

Η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής Κύπρου (ΕΕΒΚ) σε συνεργασία με πέραν των 30 φορέων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, μεταξύ των οποίων το Υπουργείο Υγείας και τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο, διοργανώνει την Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης στις 05 – 09 Νοεμβρίου 2018   για θέματα που άπτονται της Τρίτης Ηλικίας.

 

Η εβδομάδα θα περιλαμβάνει διάφορες εκδηλώσεις και ημερίδες για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της επιστημονικής, ερευνητικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινού για θέματα της Τρίτης Ηλικίας (πιο κάτω μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για ενημέρωσή σας). Το πρόγραμμα έχει αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της ΕΕΒΚ (www.bioethics.gov.cy). 

 

Η τελετή έναρξης μαζί με δημοσιογραφική διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου την Δευτέρα 05 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:30π.μ και τελεί υπό την αιγίδα του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριου Νίκου Αναστασιάδη. Στη τελετή έναρξης θα παραστούν και θα απευθύνουν χαιρετισμό ο  Έντιμος Υπουργός Υγείας κύριος Κωνσταντίνος Ιωάννου και η Έντιμη Υπουργός Εργασίας, Προνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου.

 

Η τελετή λήξης  με μουσική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Σόλωνα Τριανταφυλλιδη στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου την Παρασκευή 09Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 και τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας κυρίας Άντρης Αναστασιάδη.